![]() |
|
|
![]() |
|||||||
| CCcam Server Duyuru - Şikayet - Sohbet Alanı CCcamd Chat |
|
||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Stil |
|
|
#1 |
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2009
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
arkadaşlar bende loca kartı var bunları nasıl paylaşım yapa bilirim
arkadalar bende loca kart var bide 22 adet yetişkin kart var ben bunları arkadşalarım paylaştırmak istiyor bi adet kart okucusu aldım pcden cihazlar etrenet girişli cihazlar paylaşım yapamak gisityorum bana allah rızası için yardım ustalarım dns aldım ama hangi programla paylaşım yapacamı bilimiyor onu için yardım
Konu rexho tarafından (01-24-2009 Saat 11:07 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
REP Grafiği :
![]() |
arkadaşlar yardım edenyokmu
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Yönetici
REP Puanı : 1625
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cihazın nedir kartı pc serwerdemi paylaştıracaksın
********[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]*********[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]****** *********************** [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#4 |
REP Grafiği :
![]() |
ustacım ben bi adet kart okucusu aldım pcden eternetli cihazlar nasıl paylaşım yapa bilir acil yardım ustaları ve hangi program gerekiyor uydu alıcım next 2000 cx sper plus
Konu rexho tarafından (01-25-2009 Saat 09:27 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#5 |
REP Puanı : 127
REP Grafiği :
![]() ![]() |
kardeşim pc server hakkında bilgim yok ama konuya cevap yazılmazsa bir arkadaşım var ondan bilgi ve döküman alıp sana yardımcı olmaya çalışırım.
|
|
|
|
![]() |
| Reklam | ||||
|
| Paylaşmak Güzeldir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Etiket |
| yardım |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|
| Uyduhane.Com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız RoMeO email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI . |