![]() |
|
|
![]() |
|||||||
| Öneri, İstek, Eleştiri, Yardım / Your Suggestions Önerileriniz,İsteklerinizi,Eleştirileriniz ve Forum Hakkında Yardım İsteklerinizi Buradan Yapabilirsiniz |
|
||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Stil |
|
|
#1 |
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
REP Puanı : 130
REP Grafiği :
![]() ![]() |
Arkadaşlar forumunuza üyeyim, belki çok eski değil ama üye olduğum halde karşıma bir pencere (GİTTİ GİDİYOR) reklam pencerisi 20 sn sonra kalkacak bkle alla bekle kalkacak..bekliyorum kalkmıyor...başka bir sayfayı ziyaret edicem gene aynı pencere hangi sayfayı girsem bu pencere 20 sn sonra kalkacak bu nasıl iştir admin arkadaşlarım, forumda ziyaret etmek kabus olmuş, eskiden yoktu böyle bir sıkıntı..İnanın canımdan bezdirdi..
Lütfen bunun bir çerisine bir bakın....Anlıyorum forumun reklam geliri de olması gerekmektedir haklısınız ama ben üye olduğum halde forumda bir türlü rahat gezemiyorum...çıkmak en iyi çare hoşcakalın... Saygılarımla.... |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Site Sahibi
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Meslek: Grafiker
REP Puanı : 21255
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Reklam sadece üye olmayanlara ana sayfada 20 sn olarak gözüküyor.Üyelere gözükmemesi gerekiyor.
|
|
|
#3 |
![]() Yönetici
Meslek: Unknow
REP Puanı : 418
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tarayıcını güncelle olmassa üye girişi yaparak dene
|
|
![]() |
| Reklam | ||||
|
| Paylaşmak Güzeldir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Etiket |
| pencere, reklam |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|
| Uyduhane.Com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız RoMeO email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI . |