![]() |
|
|
|
#1 |
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
aşağıda pasword ve id yazdığim arkadaşların paylaşım dosyamda ekli olmayıp uzun zamandır attack ları gelmektedir.lütfen bu arkadaşlardan
paylaşım dosyalarından benim host adresimi silmeleri rica ediyorum.. ii paylaşımlar.. (PASS 4A5B2644 ID 6C1F (PASS 751517A2 ID 62B7 (PASS 84ED2D86 ID A96B (PASS 6B564311 ID 2847 |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
REP Grafiği :
![]() |
hazır scriptler var onları kullanabilirsin
|
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||||||||||||||||
REP Grafiği :
![]() |
hocam ilgin için tşkler. fakat bu tür programlar hafızada yer tutuyor onun için kullanmak istemiyorum. Fakat önemli olan şu değilmidir. paylaşım listenizde olmayan bir kişiyi habersiz ekleyip aylarca rahatsizlık vermek,yani siz kimlerin listenizde acık veye kapalı olarak kontrol etmezmisiniz yani neden bunu israrlı bir şekilde yapma ihtiyacı duyuluyor çok dürüst bulmuyorum. sonunda port değiştricem herhalde ii paylaşımlar.. |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||||||||||||||||
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
REP Grafiği :
![]() |
|
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#5 |
![]() gretnev
REP Grafiği :
![]() |
dostum selam tekrar iyi bayramlar
|
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||||||||||||||||
REP Grafiği :
![]() |
kusura bakmayın uzun zamandır foruma girmiyorum malum yaz dnöemi ben de sizin bayramını kutluyorum |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||||
REP Grafiği :
![]() |
slm kanka arkadaşım. bumsg gec olsada cevap yazmak istedim bu anlattıklarından ne anlam cıkarmalıyım bilmiyorum neye katılmadıgın anlamadım. ama bende sana katılmıyorum.yani bunu yaptıktan sonra bişey sonuç alamıyorsan neden onu yapayım ki neyse ben sorunu bu gecen zaman içersinde halletim yinede çok tş ler |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Reklam | ||||
|
| Paylaşmak Güzeldir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Etiket |
| attack, list |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|
| Uyduhane.Com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız RoMeO email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI . |