![]() |
|
|
![]() |
|||||||
| CCcam Server Duyuru - Şikayet - Sohbet Alanı CCcamd Chat |
|
||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Stil |
|
|
#1 |
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
REP Puanı : 100
REP Grafiği :
![]() ![]() |
barakuda1 ile paylaşım yapanlara duyuru....
sevgili dostlarım..
Forum içerisinde benim ile paylaşım yapan aşağıda ünvanları yazılı arkadaşlara ve paylaşım ile ilgili olumlu veya olumsuz yazıştığım tüm forum üyelerine,forum yöneticilerine paylaşım ve katkıları için çok teşekkür ediyorum.. Sağlığım nedeni ile istemeyerekte olsa bu hobimi bırakmak zorunda kaldığım için hepinizden özür dilerim. Bugün saat 15.00 itibarı ile serverimi devre dışı bırakacağımı bilgilerinize sunar hepinize iyi paylaşımlar dilerim... Paylaşıma son vereceğim arkadaşlarım.. madman7779 seyyahosman korayx digitalevren emir50 gunduz ata333 sistem.prof ereğli ergelen bodboy67 mertcan32 hulkk12 image51 Sağlıcakla kalın ..... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
REP Puanı : 11550
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yönetici Notu: Açtıgınız Konu Onaylanmış ve Paylaşıma Açılmıştır.bilgilendirme için teşekkürler.UyduHane.Com Yönetimi
*[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ?* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] BURADA* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Her Hakkım Saklıdır ® | l | l l l l l | l l l | | l l | ²¹°¹³²²³°¹²°¹²³°¹²¹³
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Çaresivar
Meslek: Uzakyol Kaptanı
REP Puanı : 340
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() ![]() |
konu sehven yanlış yere açıldığından sildim..
|
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||||||||||||||||
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
REP Puanı : 15
REP Grafiği :
![]() |
gecmis olsun ben seni 1hafta önce devre disi biraktim sebep ise sende fake karti oldugundan ben seni sildiydim :uh.33::uh.33::uh.33: |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Reklam | ||||
|
| Paylaşmak Güzeldir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Etiket |
| barakuda1, duyuru, ile, paylaşım, yapanlara |
| Konu Araçları | |