UyduHane International Forums UYDUHANE.COM VIP KAMPANYASI DEVAM EDIYOR  

Geri git   UyduHane International Forums > ..:: UYDUHANE CARDSHARE BÖLÜMÜ (KART PAYLAŞIMI) SERVERS ::.. > Cccam Exchange Servers - CCcam Servers > CCcam Server Duyuru - Şikayet - Sohbet Alanı

CCcam Server Duyuru - Şikayet - Sohbet Alanı CCcamd Chat

CCcam Full Server

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Benimle cc-cam paylasim yapan arkadaslar okusun
Konudaki Cevap Sayısı
16
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler

Görüntülenme Sayısı
539

Yeni Konu aç  Cevapla

Konu Araçları Stil
Alt 04-16-2009, 11:22 PM   #1
kanka
Avatarınız Yok.Avatar Yüklemek İçin Tıklayınız.
REP Puanı : 10
REP Grafiği : kanka Karizma Yolunda
Standart Benimle cc-cam paylasim yapan arkadaslar okusun

Merhaba
Arkadaslar konuyu dogru yere actigimdan emin degilim ama gerekirse yetkililer dogru yere kaydiriversin.

Ben 3 ay once esimden bosandigim icin sadece ceketimi alip evden cikmam nedeniyle derambox paylasim bir sure sonra cesitli nedenlerle durdu.Malum benden baska evde onu paylasimda tutacak kisi olmadigindan off oldu.Bugune kadar sakin bir kafa ile buraya girip bunu size bildirecek ortamim olmadi.Uzun sure ev kiralamak icin ve daha sonrada kiraladigim evi aturulur hale getirmek icin ugrasip durdugumdan ancak simdi buraya girebildim.Ibom-sharing ile paylasim yapanlar beni silebilir yada hala daha silmedilerse biraz daha beklemeliler.Ikinci elden falan bildiginiz saglam dreambox 500-600-yada 7000 serisi satilik varsa lutfen bana bildiriniz.Her seyi yeniden almak zorunda oldugum icin sira dreambox almaya ancak gelebildi.yenisine su an gucum yok almak icin ama ikinci el uygun fiyata gorusebiliriz.
Bunca sure size paylasimin bitisi ve nedeni hakkinda haber veremedigim icin umarim bagislarsiniz benimle paylasim yapan arkadaslar.Bazen insanin hayati o kadar hallac pamugu gibi alt ust oluyorki paylasim,dreambox,sifreli yayin gibi kavramlar bos geliyor o an.Iste boyle bir ruhsal durum icinde tekrar sifirdan hayata tutunmaya calisiyorum.40 yasindan sonra 3 cocuk ve 20 senelik evliligi bitirmek ve tum duzeni yeniden kurmaya calismak inanin para icinde yuzseniz bile cok ama cok zor.
Selam ve iyi dileklerimle...
kanka isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-16-2009, 11:26 PM   #2
mendoza27

mendoza27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
burda herkese yer var
REP Grafiği : mendoza27 Karizma Yolunda
Standart Cevap: Benimle cc-cam paylasim yapan arkadaslar okusun

slm dostum hayırlı geceler öncelikle geçmiş olsun RABBİM yardımcınız olsun sizinle paylaşım yapmıyorduk ama yazınızı okuyunca bu cevabı yazmak içimden geldi .
mendoza27 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-17-2009, 10:13 AM   #3
korgpa80
REP Grafiği : korgpa80 Karizma Yolunda

kardeşim insanların başına bazen böyle üzücü şeyler geliyor.önemli olan hayat mücadelesine devam etmek.bunuda başaracağına inanıyorum kardeşim.paylaşımı oluşturduğunda sana destek verebilirim.pm den msn mi atıyorum
korgpa80 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-17-2009, 10:36 AM   #4
dragon5

dragon5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
DREAM WORLD
REP Puanı : 76
REP Grafiği : dragon5 Karizma Yolunda

geçmiş olsun arkadaşım... allah yar yardımcınız olsun... saygılar...
dragon5 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-17-2009, 11:15 AM   #5
karantina82

karantina82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
REP Puanı : 11550
REP Grafiği : karantina82 Ayakta Alkışlanacak Şahsiyetkarantina82 Ayakta Alkışlanacak Şahsiyetkarantina82 Ayakta Alkışlanacak Şahsiyetkarantina82 Ayakta Alkışlanacak Şahsiyetkarantina82 Ayakta Alkışlanacak Şahsiyetkarantina82 Ayakta Alkışlanacak Şahsiyetkarantina82 Ayakta Alkışlanacak Şahsiyetkarantina82 Ayakta Alkışlanacak Şahsiyetkarantina82 Ayakta Alkışlanacak Şahsiyetkarantina82 Ayakta Alkışlanacak Şahsiyetkarantina82 Ayakta Alkışlanacak Şahsiyet

geçmiş olsun arkadaşım konu gerekli yere taşınmıştır

*[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]*

*[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ?*

*[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

*[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] BURADA*

*[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Her Hakkım Saklıdır ®
| l | l l l l l | l l l | | l l |
²¹°¹³²²³°¹²°¹²³°¹²¹³
karantina82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-17-2009, 12:01 PM   #6
oktay1907

oktay1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
REP Grafiği : oktay1907 Karizma Yolunda

Gecmis olsun arkadasim.Allah yardimcin olsun cok üzülüyorum böyle haberlere Insallah tekrar hayatini düzene sokarsin.Seninle paylasim yapiyorduk birden kaybolunca sasirmistim.Neyse tekrar gecmis olsun sana tavsiyem fazla para harcamak istemiyorsan ki bu durumda makul degil sana tavsiyem clarke-tech 550 pvr al onunlada paylasim yapabilrsin ve fiyati gayet iyi .119.-Euro yenisi.

Bu durumlarda tabiki Paylasim falan fasa fiso önemli olan senin hayatin ve cocuklarin.20 sene evlilik az degil Insallah tekrar barisirsiniz.

selamlar

Konu oktay1907 tarafından (04-17-2009 Saat 12:10 PM ) değiştirilmiştir..
oktay1907 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-17-2009, 06:29 PM   #7
delphin

delphin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Süper Moderator
REP Puanı : 2100
REP Grafiği : delphin Forumda Bir Numara Yolundadelphin Forumda Bir Numara Yolundadelphin Forumda Bir Numara Yolundadelphin Forumda Bir Numara Yolundadelphin Forumda Bir Numara Yolundadelphin Forumda Bir Numara Yolundadelphin Forumda Bir Numara Yolundadelphin Forumda Bir Numara Yolundadelphin Forumda Bir Numara Yolundadelphin Forumda Bir Numara Yolundadelphin Forumda Bir Numara Yolunda

Geçmiş olsun arkadaşım aslında TV hayatımızdan çıkaramayız ALLAH c.c. yardımcın olsun . Ayrıca 2. el hakkında duyum alırsak buradan paylaşırız kendine iyibak .
@delphin® ©2009

delphin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-18-2009, 02:50 AM   #8
dream09

dream09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yönetici
REP Puanı : 1625
REP Grafiği : dream09 Zirve Yapmış Şahısdream09 Zirve Yapmış Şahısdream09 Zirve Yapmış Şahısdream09 Zirve Yapmış Şahısdream09 Zirve Yapmış Şahısdream09 Zirve Yapmış Şahısdream09 Zirve Yapmış Şahısdream09 Zirve Yapmış Şahısdream09 Zirve Yapmış Şahısdream09 Zirve Yapmış Şahısdream09 Zirve Yapmış Şahıs

allah yardımcınız olsun
inşallah en kısa zamanda tekrar bir araya gelir çoluk çocuğunla yeniden yeni bir hayata başlarsınız
inanın çok üzüldüm
sonuçta eşiniz ve çocuklarınızın hayatıda önemli bence
..ortada gurur meselesi varsa her ne olursa olsun kapıya dayanır barışmak için herşeyi unutur elimden ne geliyorsa
barışmaya çalışırdım
tabiki karar senin ama ortada mağdur olan birde çocuklarınız var
allah yardımcınız olsun ne diyeyim
saygılar
Alt 04-18-2009, 08:37 AM   #9
cunuyil

cunuyil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Meslek: Eğitim-Öğretim
REP Puanı : 140
REP Grafiği : cunuyil Atağa Geçticunuyil Atağa Geçti

Arkadaşım umarım mahkeme henüz bitmemiştir.Çünkü bir eğitimci olarak,ortaöğretim ve lise çağındaki çocuklardan ANNE-BABASI ayrı olanlarının durumlarını görüyorum.Ruhsal olarak çok kötü durumda oldukları gibi,gittikçe içe kapanan,anne-baba ile ilgili asla konuşmak istemeyen bir hale bürünüyorlar.Özellikle de KIZ ÇOCUKLARI...:(

Her evlilikte olduğu gibi bizim de boşanma aşamasına geldiğimiz durumlar oldu.Ama her defasında gurur denen illeti ya ben ya da eşim muhakkak bir kenara bırakıp durumu kurtardık.

Size de kesinlikle tavsiyemdir,bir çay bahçesi gibi bir yerde,sakince,sizin ondan rahatsızlık duyduğunuz yanları söylemeniz ve onun da sizden rahatsızlıklarını söylemesi ve bu sorunları asgariye indirmenin yollarını tartışmanızı öneririm.

Olayın içeriğine vakıf olmadığımız için fazla da detaya giremiyoruz.Ancak başka bir kadın ise,kendinizi bir kez daha sorgulamalısınız.Ya da eşinize ilgisiz davranıyor,tv'yi interneti daha çok tercih ediyorsanız,buna da bir kota uygulamanız gerekir.

Son olarak tüm yollar denenmiş ve başarılı olunamamışsa,unutmayın ki;

ALLAH'ın(CC) en hoşlanmadığı ama helal olan şey boşanmaktır.Alacağınız karar sizin,eşinizin ve en önemlisi çocuklarınızın hakkında hayırlısı olması dileğiyle...
cunuyil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-21-2009, 02:53 PM   #10
roney26
REP Grafiği : roney26 Karizma Yolunda

Allah yardimcin olsun dostum gercekten zor
roney26 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Reklam

Paylaşmak Güzeldir

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Etiket
arkadaslar, benimle, cc-cam, paylasim, yapan
Konu Araçları
Stil