UyduHane International Forums UYDUHANE.COM VIP KAMPANYASI DEVAM EDIYOR  

Geri git   UyduHane International Forums > ..:: UYDUHANE CARDSHARE BÖLÜMÜ (KART PAYLAŞIMI) SERVERS ::.. > Card Sharing (Kart Paylaşımı) Yapan Cihazlar > Dreambox

CCcam Full Server

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Benimle tum gbox paylasim yapan arkadaslarin dikkatine !!
Konudaki Cevap Sayısı
9
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler

Görüntülenme Sayısı
355

Yeni Konu aç  Cevapla

Konu Araçları Stil
Alt 07-21-2008, 07:19 AM   #1
kanka
Avatarınız Yok.Avatar Yüklemek İçin Tıklayınız.
REP Puanı : 10
REP Grafiği : kanka Karizma Yolunda
Benimle tum gbox paylasim yapan arkadaslarin dikkatine !!

Merhaba
Sevgili uyduhane sakinleri
Yaklasik uc haftadir saglik problemlerimden dolayi dreambox ile ugrasamadim.Ardada bir hafta hastaneye yattim ve ciktim.Sagolsun bizim cocuklar karistira karistira altini ustune getirmisler dreamboxun ve en sonunda fisinden cekip birakmislar.Ben simdi yeniden online yaptim.3 hafta uzun bir sure.Belki beni paylasim yaptigim arkadaslardan bazilari silmis yada bloke etmis olabilir.Eger isterlerse tekrar paylasima devam edebilirler.Benim d-line (kanka-sharing.dyndns.org)eklemek isteyende olursa pm atsin hallederiz.

Yanliz benim bir problem olusti.Yaklasik birbucuk senedir gbox paylasim yapiyorum.Hic boyle bir sorunla karsilasmadim.Her seyi tekrar basytan kurdum .Usb den 10 taneye yakin degisik imagede gbox kurulu.Hepsimdede peerlai gorebiliyorum.Tabi ben goruyorsam onlarda beni goruyor demektir.Ama bir turlu ekrana goruntu gelmiyor.Tekrar tekrar her seyi kontrol ediyorum sorun gozukmuyor.Tekkrar ayni isim ve sifre ile dns adresi aldim.Telrar inadyn kurdum tekrar gbox kurdum dosyalarin attrib ayarlari doru (yani cwshare.cfg ve gbox.cfg chmod 644 yaptim eger unutmadiysam.Digerleri 755 chmod yaptim.Peki bu zikkim box niye goruntu vermiyor online oldugum halde.Normalde online addon opsiyonu altindaki download dosyalarini bile gorebiliyor ve indirebiliyorum dreamboxtan.ip ayarlari modem ile uyumlu.Peki geriye daha ne kaldi?.Ilgilenen arkadaslardan bir cozum onerisi olanlar var ise cok memnun olurum.Haa bu arada provider degisti sadece.Onceden sabit IP kullaniyordum ADSL uzerinden.Simdi degisken dynamic IP kullaniyorum ama bu dns alani uzerinde sorun yaratamamasi lazim cunki hem boxta hemde bilgisayarimda dns updater kurulu.Ip degistigi an dns adresini update yapiyor zaten.Butun bunlara ragmen debedigim 5-6 imagein hic biri ile gbox baglanti sorunum olmadigi halde ekranda goruntu acilmiyor.Yardimci olacak arkadaslar simdididen gonul dolusu tesekkurler.

Saygi ve sevgilerimle

NOT:Bu arada soylemeyi unuttum.provider degistikten sonraki kullandigim iki routerin ikisindede ayni sorun oldu.Markalari "planet" ve "linksys54G"

Konu kanka tarafından (07-21-2008 Saat 07:53 AM ) değiştirilmiştir..
kanka isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-21-2008, 07:40 AM   #2
dragon5

dragon5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
DREAM WORLD
REP Puanı : 76
REP Grafiği : dragon5 Karizma Yolunda
Standart --->: Benimle tum gbox paylasim yapan arkadaslarin dikkatine !!

modemin 4 portlu ise şuanda dreamın takılı olduğu ethernet giriş yerini başka bir porta tak ve ayarları kontrol ettikten sonra tekrarcihazını restart yap bakalım görüntü açılmaması gibi bir sorunun kalmaması lazım...
dragon5 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-21-2008, 07:50 AM   #3
kanka

Alıntı:
dragon5´isimli üyeden Alıntı
modemin 4 portlu ise şuanda dreamın takılı olduğu ethernet giriş yerini başka bir porta tak ve ayarları kontrol ettikten sonra tekrarcihazını restart yap bakalım görüntü açılmaması gibi bir sorunun kalmaması lazım...
--------------------------
Arkadasim butun onlari zaten denedim en son care buraya yazmak zorunda kaldim
Alt 07-21-2008, 08:10 AM   #4
dragon5

DREAM WORLD

Arkadaşım cw share dosyalarında benzer bir şifre çakışması olabilir bence sizdeki d lineleri tekrar tek tek gözden geçirin bence... yeşil olup başkada bir nedenle açmaması sözkonusu olmaz...
Alt 07-21-2008, 08:13 AM   #5
dragon5

DREAM WORLD

birde cihaza vede modeme takılı olan ethernet girişlerinde boşluk varsa yani tam soketi oturmamışsa g-box online göründüğü halde kanallar açılmayabilir...
Alt 07-21-2008, 10:59 AM   #6
kanka

Alıntı:
birde cihaza vede modeme takılı olan ethernet girişlerinde boşluk varsa yani tam soketi oturmamışsa g-box online göründüğü halde kanallar açılmayabilir...
-------------------
Arkadasim ayni kablo ayni sekilde takili iken onceden calisiyordu.En azindaan Telefon net uzeri ADSL provioderdan Kablolu Tv uzerinden gelen Kablolu internet providera gecene kadar sorun yoktu.Provider degisince modemda degistigi icin araya router taktim ve routerda yine gerekli portlari actim.Degisen sadece bu
Alt 07-21-2008, 11:03 AM   #7
kanka

Alıntı:
Arkadaşım cw share dosyalarında benzer bir şifre çakışması olabilir bence sizdeki d lineleri tekrar tek tek gözden geçirin bence... yeşil olup başkada bir nedenle açmaması sözkonusu olmaz...
----------------
Butun peerlari silip tek bir lokal kartli cok peerli tek bir dline adrese baglandigim zamanda baglaniyor.Onu online goruyorun yesil olarak.Tum bilgilarine ulasiyorum ama ekranda goruntu yok maalesef.Bunu Gbox 2.1B,Gbox 2.1B patch ve Gbox 2.25c ile teker teker bircok image turunde denedim.Sonuc hep ayni.Baglaniyor ama goruntu alamiyorum

Konu kanka tarafından (07-21-2008 Saat 11:05 AM ) değiştirilmiştir..
Alt 07-21-2008, 11:24 AM   #8
dragon5

DREAM WORLD

arkadaşım modemine reset atıp tekrar ayarlarına bak... başkada bir şey aklıma gelmiyor acaba senin g-box bilgilerini başkası kullanıyor olabilirmi ? herşeyde sorun yoksa madem bu proplemi neden yaşıyorsunuz o zaman değilmi arkadaşım...
Alt 07-21-2008, 08:08 PM   #9
kanka
--->: Benimle tum gbox paylasim yapan arkadaslarin dikkatine !!

Arkadaslar sorun cozuldu

Ama belki sizde ayni hataya dusersiniz diye burda size nasil kucuk bir hatanin insani iki gun bu pislik cihazla ugrastirdigini paylasmak istiyorum.3 haftalik arada ben dreambox 7000 cihazin ci slotuna modul takmistim karti modulun icin koyup cocuklar hic olmazsa hollanda kanallarina abone karti ile baksin diye.Ama tekrar Menude Default emuyu common interface den gbox 2.1B ye cevirip aktif edince cihaz nete baglaniyor ama kanallar ci slotta modul takili oldugu icin ve enigma yazilim mantiginda slot once sorgulandigi icin netten gelen ve goruntuyu acan bilgileri dikkate almiyor.Ci slot bos oldugu takdirde netten gelen bilgiler dikkate aliniyor ve goruntu geliyor.Cihazda ci slotta modul takili iken common interface menusunden cam reset yapin goruntu bir an geliyor ve tekrar gidiyor.Iste bende o anda durumu fark ettim.Yani siz siz olun gbox yada cc cam paylasim yaparken yada baska bir soft cam paylasimda slotunuzda modul takili olmasin.Gerci bu durumu bazi imagelarda kurulumdam sonra advanced menulerden degistirmek mumkun ama bu ayrintiyi fark etmek cok zor.Iste hikaye bu kadar kolay ve benim iki gunume mal oldu
Alt 07-21-2008, 09:56 PM   #10
dragon5

DREAM WORLD

sorunun çözüldüğüne inan çok sevindim arkadaşım... isteristemez bizde bu tür uygulamaları kullandığımız için senin sorunun kendi sorunum gibi benide tedirgin etti inan... hadi gözün aydın diyelim... sorunsuz vede güzel nice paylaşımlara diliyorum herkese...saygılar...

Reklam

Paylaşmak Güzeldir

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Etiket
arkadaslarin, benimle, dikkatine, gbox, paylasim, tum, yapan
Konu Araçları
Stil