![]() |
|
|
|
#1 |
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
nekadar erotik kanal firekansı bulduysam bnde bulamıyor onları.. uydu alıcısının markasına göre değişiyormu bu anlamadım ki.. bende yumatu die bi uydu alıcısı var.. ben mi ayarlayamıom napiom anlamadım ki.. ama o frekanslara gelidğim de.. hiç sinyal almıyor.. bisürü yerden denedim.. yardım lütfen..
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Yönetici
Meslek: Unknow
REP Puanı : 418
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Frekanslar uydu cihazına göre değişmez. Yüklediğiniz frekanslar eski olmalı. Teker teker yüklemenizede gerek yoktur otomatik taramaya alarak yeni kanalları rahatlıkla ekleyebilir ve izleyebilirsiniz.
|
|
|
|
#3 |
![]() gєηєℓ ¢єяяαн
REP Grafiği :
![]() |
Hotbird Uydusu Otomatik Tarama İle 1200 Kanal Gelmekte ....
Konu Başlığını Daha Acıklayıcı Bir Şekilde Yazarsan Daha Kısa Sürede Yardım Alırsın Elinde Mevcut Olan Uydu Alıcısının Markasını Model Numarısını Yazarsan Daha İyi Olur...:bimemvy1:
|
|
|
|
#4 |
![]() bruce willis
REP Grafiği :
![]() |
otomatık aramayı bende kullanacağım.hotbırd için..teşekkurler
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
REP Grafiği :
![]() |
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
böyle bi menüye hahibim arkdaşlar.. 306 tane kanal buluo bnde... trt avraysa takılıom ![]() |
|
|
|
![]() |
| Reklam | ||||
|
| Paylaşmak Güzeldir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Etiket |
| anlamadım, arkdaşlar., konuyu, lütfen, yardım |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|
| Uyduhane.Com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız RoMeO email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI . |