![]() |
|
|
![]() |
|||||||
| CCcam Server Lokalli (Kartlı) Paylaşım Alanı CCcam Exchange Local |
|
||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Stil |
|
|
#1 |
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2008
Meslek: serbest meslek
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
cccam 7/24 lokal D.....
arkadaslar lokal d.... hop 1 den gelen kart sayım 80 cccam paylaşım yapmak isteyen arkadaslar aktif c göndersin adult almıyom baya
var cunku hop 2 80 bu perlerin hepside soglam kayagibi arkadaşlar hepside stabil 7 /24 Premiere (19E) TV Cabo (30W)ll Digitalb(16)/C+Nordic(1W)/MTV(19) Canal+NL[Full+Spice+Dorcel Tv](19E) NOVA(13E)//SHOWTIME7W)//Bulsatcom(39E) TV Vlaanderen (19E) Digitalb(16E)/Canal+ NL(19)/Euro1080(23E/5E) Canal+ NL(19)/Euro1080(23E/5E) Cyfra+ (13E)[Full] | K3 AB Sat/C+Fr/TPS (13E/19E) SKY Italia (13E) MCT 22 Redlight Card TPS (13E/19E) DREAMCRYPT] IN X PLUS (13E) DORCELTV+(FREE X1&2/Xdream)(13E) SEX VIEW 12Ch XXX(13E) JSC SPORT+ (7W) SHOWTIME7W)//Bulsatcom(39E) 7full hd 42 ful hd Konu sevki025 tarafından (02-10-2009 Saat 07:39 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Super DreamBox Man
REP Grafiği :
![]() |
iyi paylasimlar cok memnunum serverinden
SAYGILAR |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Moderator
REP Puanı : 432
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel paylaşımlar arkadaşım
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Moderator
REP Puanı : 55
REP Grafiği :
![]() |
sevkı25 maşallahh çorba yapmışşsın daha ne arıyosun ..turşusunu kurcaksın heraldee..şaka bır yana 80 tane hop 1 iyi bır grupp..yokk yoktur sendee..
|
|
|
#5 |
![]() Super DreamBox Man
REP Grafiği :
![]() |
kardes bir cevap verirsen sevinirim
SAYGILAR |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
REP Grafiği :
![]() |
Pm attım dostum.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
REP Puanı : 15
REP Grafiği :
![]() |
yayınları oldukça kaliteliii...çok uzun süre aktif olamadık arkadaş ile ancak yayınlarından 1 saatte olsa izleme imkanım oldu sonrasında bir yanlış anlaşılma oldu sanırım...neyse ama sonuçta yayınları gerçekten çok güzel...
ben yine bir teklifte burdan vericem abime...diğer yerden cevap bile vermedi bana kırıldım doğrusu... |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2008
Meslek: serbest meslek
REP Grafiği :
![]() |
ahmet msn de bekliyorum kardeş
|
|
|
|
![]() |
| Reklam | ||||
|
| Paylaşmak Güzeldir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Etiket |
| 7/24, cccam, d....., lokal |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|
| Uyduhane.Com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız RoMeO email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI . |