![]() |
|
|
![]() |
|||||||
| CCCam Server Hakkında Herşey CCcam Exchange (Local in NewCS) |
|
||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Stil |
|
|
#1 |
![]() Penguen
REP Puanı : 50
REP Grafiği :
![]() |
CCcam Gbox ayarları
CCcam.cfg içerisine gbox eklemek. Örnek Satır G: 12345678 sizin.gboxdnsadresi.com 2944 87654321 server.gbox.com 5555 Sizingbox şifreniz: 12345678 sizin gbox dynsadresiniz : sizin.gboxdnsadresi.com sizin Gbox portunuz: 2944 gbox server şifresi: 87654321 gbox server adresi: server.gbox.com gboxserver portu: 5555 ornekte oldugu gibi ama sunu unutmayın cccama her eklenen gbox server G: 12345678 sizin.gboxdnsadresi.com 2944 bu kısım sizi temsil ettiginden sabittir tabi sizin yine gbox server varmış gibi dlinenizi karsınında eklemsi gerek siz gbox degilde cccam da kulanacaksınız onunda kulanım sekli bu sekildedir |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Yönetici
REP Puanı : 1630
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
paylaşım için teşekkür
bunu hiç dnemedim şuan cccam kullanıyorum gbox serwerden kart aldık diyelim karşı tarafa da kart gidecekmi birde oluşturulacak g line C linenin altınamı nereye oluşturuluyor
********[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]*********[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]****** *********************** [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
REP Puanı : 25
REP Grafiği :
![]() |
paylaşım için tşkerl
üstat ellerine saglık |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Yönetici
REP Grafiği :
ben yaptım kartta geliyor fakat öncelik cccam da olduğu için gbox tan gelen hiç kart seyredemedim
bağzı kanallar geç açıyor bende onlara belki çare olur dedim malesef birde nette kopmalar başladı 1 saattir nedeni o mudur bilemiyorum ben G lineyi sildim saygılar
********[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]*********[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]****** *********************** [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||||||||||||||||
![]() Penguen
REP Puanı : 50
REP Grafiği :
![]() |
|
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||||||||||||||||
![]() Yönetici
REP Grafiği :
gerçi sildim kullanmayacağım ama
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#7 |
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
tskler ustam sagol
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
Arkadaslar eger boxunuzu sadece server olarak kullancaksaniz yani kendiniz seyir etmicekseniz gboxdan kart alir vede CCcam deki clientlere verebilirsiniz.
Yani: Gbox&CCcam_1.70 veya CCcam_1.71 box'unuza yuklenecek. Bu sekilde gboxda nekadar kart varsa hepsini CCcam'e aktarabilirsiniz.
|
|
|
#9 |
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
REP Puanı : 15
REP Grafiği :
![]() |
fener ustam CCcam 1.70 veya 1.71 harici kart aktarılmazmı 2.11 de eklesek aktarmazmı
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
REP Puanı : 20
REP Grafiği :
![]() |
teşekkürler işime yarayacaktır elbette
|
|
|
|
![]() |
| Reklam | ||||
|
| Paylaşmak Güzeldir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Etiket |
| ayarları, cccam.cfg, ekleme, gbox |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|
| Uyduhane.Com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız RoMeO email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI . |