![]() |
|
|
![]() |
|||||||
| CCcam Server Duyuru - Şikayet - Sohbet Alanı CCcamd Chat |
|
||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Stil |
|
|
#1 |
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
Evet arkadaşlar sistemimde Gemini4.2 kurulu ve CCcam çalıştırdığım zaman CCcam Infodan bana kimler bağlı kimden hangi kartlar geliyor kontrol edebiliyorum. Ama bir süre sonra cccam düzgün çalışmasına rağmen Cccam Info çalışmıyor yani clients basıyorum hızlı bir geçiş oluyor ve clients açılmıyor. Bunun çözümünü bilen arkadaşlar varmı acaba?
|
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||||||||||||||||
![]() DREAM WORLD
REP Puanı : 76
REP Grafiği :
![]() |
Cevap: Cccam Info Bir Süre Sonra Çalışmıyor
Dostum malesef aynı sorun bendede oluyor daha doğrusu bu plungsi kullanan herkezde tahminim aynı proplem yaşanıyor... bu plungsden kaynaklı bir bug sanırım... işallah yeni çıkacak bir plungsde bu sorun giderilir... saygılar... |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Yönetici
REP Puanı : 1630
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
plugins kaldırıp tekrar kurun sorun düzelecektir
kolay gelsin
********[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]*********[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]****** *********************** [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#4 |
REP Grafiği :
![]() |
Daha önce bunu denedim plugins dreamden addons menüye girirek kaldırdım tekrar addonsda gemini server içinde olanda kurdum sorunum çözülmedi bilginize,
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
REP Grafiği :
![]() |
Selam,
Setup yerinden ayarli girdin dimi ?
|
|
|
#6 |
REP Grafiği :
![]() |
evet ordaki ayarlarıda yaptım zaten çalışmadığı zaman sadece setup girebiliyorum diğer menülere giremiyorum. Ayrıca dreamde giremezken pcden CCcamInfoPHP v0.8.6 girebiliyorum
Konu sozdemir tarafından (02-08-2009 Saat 11:24 AM ) değiştirilmiştir.. Sebep: yanlış yazım düzeltildi. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2007
REP Puanı : 20
REP Grafiği :
![]() |
evet bendede aynı sorun var sık olmasada oluyor
|
|
|
#8 |
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
REP Grafiği :
![]() |
sebebi cccam cfg doğru çalışmıyor.yeni cccam cfg indir ve kur.bilgilerini içine koy
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
REP Grafiği :
![]() |
ben imajı değiştirdim. pli imaj kurdum gayet gzel
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
REP Grafiği :
![]() |
benim cccamin yine eski hastaligi nuksetti clientler birden kayboluyor yeniden geliyor toplam 30 client var birden 10 dusuyor sonra yine 30 oluyor onceden de bir kere yapti sonra kendi kendine duzeldi cozemedim su ccami
![]() |
|
|
|
![]() |
| Reklam | ||||
|
| Paylaşmak Güzeldir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Etiket |
| çalışmıyor, cccam, sonra, süre, ınfo |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|
| Uyduhane.Com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız RoMeO email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI . |