![]() |
|
|
![]() |
|||||||
| CCcam Server Lokalli (Kartlı) Paylaşım Alanı CCcam Exchange Local |
|
||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Stil |
|
|
#1 |
![]() Moderator
Meslek: перевочик/tercuman
REP Puanı : 235
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar siz siz olun deneme olarak verdiğiniz C lerin veya sildiğiniz servarları kontrol ediniz.Bende son günlerde CCcamın yavaşlaması üzerine araştırma yapmaya başladım.Sonunda sebebini buldum.
Evet arkadaslar uzun ugraslar sonucu problemin asil kaynagi olan ve bir cogumuzun bilmedigi log alarak niye restart yaptigini ccamin anlama yontemi. Aslinda cok basit bir program bize yardimci oluyor.Ve niye restart yaptigini veya kimden atack geldigini bulabiliyoruz.Bu yontemi ogrenesiye daha dogrusu bulasiya gobegim catladi asagidaki konular icinde gorebilirsiniz neleri denedim neleri [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Iste once bu asagidaki programi indiriyoruz icine lazim olan dll dosyasinida koyuyorum aramaniza gerek yok... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Evet iste indirdiginiz programi zipten cikarin ve dreaminizin ip ve sifresini yazip connect yapin. Daha sonra log in tusuna basin ve ccami reset yaparak calismaya baslicak program ve loglari gormeniz icin programin altinda bir pencere acilacak ve loglari inceleyebileceksiniz. Eger donma aninda stop tarace yi isaretlerseniz log gelmesini engeller ve donmanin neden kaynaklandigi gormek icin loglari incelersiniz. Nisbet3000 USTAYA YARDIMLARI ICIN COK TESEKKURLER ONUN SAYESINDE SORUNU HALLETTIK HERKESLE PAYLASMAKTA BANA DUSTU [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çıkan İp lerden tanımadığınız kişi varsa tahini olarak yerini [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tespit edebilirisiniz.İP yazan yere ip giriniz.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu mcmontre tarafından (02-18-2009 Saat 12:12 AM ) değiştirilmiştir.. Sebep: Program hakkında bilgi ve foto |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2009
REP Puanı : 127
REP Grafiği :
![]() ![]() |
Arkadaşım paylaşımın için teşekkürler böyle bir konuda arkadaşları suçlaman için elinde kanıtının olması gerektiğini düşünüyorum.
Aralarında bazı arkadaşlar tarafıma mesaj yollayıp böyle birşey yapmıyoruz ismimizin bu şekilde ulu orta yazılması ve bizim hiç bir suçumuz yokken suçlanmamız doğrumu diye sorarlar bu bahsettiğin programın ekran görüntüsünü çekerek ayrıca çektiğin fotografta özel bilgileri silerek buraya koymanı tavsiye ederim bizde bakalım nedir bu işin aslı arkadaşlar boşyeremi suçluyorsunuz yoksa gerçektende varmı bir kusurları. Bu kişilerle paylaşım yapan diğer arkadaşlar lütfen bahsedilen arkadaşları silmeden önce kanıt bekleyin hiç kimseyi yargılamadan idam etmeyin. Ayrıca senin cihazına atak yapıp ne yapacaklar bu konuyu resimli bir şekilde ispatlayana kadar yazmış olduğun isimleri editliyorum.
|
|
|
|
#3 | |||||||||||||||||||||||
![]() Moderator
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() |
![]()
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu mcmontre tarafından (02-17-2009 Saat 04:04 PM ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#4 |
![]() DREAM WORLD
REP Puanı : 76
REP Grafiği :
![]() |
sayın mcmontre arkadaşım gerçekten araştırmacı bir kişiliğiniz var.. faydalı birşeylerde ortaya koyma gayretiniz var... bunlar takdire şahandır... Amma bu tür proglar sunarkende bir önceki bir backupla ilgili olduğu gibi dns adresleri, ip adresleri vb... açıkca sunmamanız gerekir... herşey iyi hoş ama kişilerin özel sayılabilecek bu bilgilerini teşhir etmemek lazım... uyarı mahiyetinde bile olsa bu tür mesajları editleyerek sunulması lazım buna siz yada ben değil ayrıca tüm uyduhane forum üyelerininde çok dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum... saygılar... güzel paylaşımlar...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Banned
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
bir şekilde deneme veya paylaşım amaçlı cline verdiğiniz biriyle paylaşım yapmayı sonlandırmak istiyorsanız flineı bu şekilde yapıp üç-dört gün bırakın.
F: xxxof thevvvv 0 0 0 { 0:0:0 }#kazma.ath.cx karşı taraf genelde beklemeyip siler. diğer yol ise cccam.cfg dosyanız içinde bu satırın başında çentik yoksa atın. #LOG WARNINGS : /tmp/warnings.txt çentik olmadığında var/ect içindeki temp dosyası inanılmaz şişer. hadi ** Konu karantina82 tarafından (02-17-2009 Saat 04:26 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: düzeltme |
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||||||||||||||||
REP Grafiği :
![]() ![]() |
Cevap: CCcamda Paylaşımdan gelen Attacclar için Program
Bu güzel açıklamandan dolayı teşekkür ederim. Bu tür dns ve ıp numarası gibi bilgileri Pm yoluyla çözerseniz daha iyi olayacağını düşünüyorum. Ayrıca bu kadar güzel bir açıklama yapmandan dolayıda çok teşekkür ederim. Lütfen Pm yoluyla gerekli gördüğün arakadaşlara mesaj yolla paylaşım işi gönül işidir istersen paylaşırsın istersen paylaşmazsın. Bu tür kişilerin özel bilgilerini açık ortamda paylaşmazsan sevinirim. tekrar teşekkür ederim konuyu kapatalım hadi paylaşıma devam edelim yupphi ![]()
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||||
![]() Moderator
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() |
Haklısınız zaten bu sefer dyndns vermedim ip vermedim sadece önceden bende F te ekli olan ve sadece o kişiyle benim bildiğim F satırında açtığım isim gözüküyor.Sanırım onlarda unutmuş bende görüp silsinler diye verdim.Amacımız sağlıklı paylaşım değilmi arkadaşlar. Ustat foto istemişti onları vereyim.Eğer burdaki isimlerden rahatsız olan arkadaşlar varsa silerim.Herkese hayırlı paylaşımlar. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
|
#8 | |||||||||||||||||||||||
![]() Moderator
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() |
Tüm hızıyla Paylaşıma devam.....
|
|
|
|
#9 |
REP Grafiği :
![]() ![]() |
|
|
|
|
#10 |
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
Paylaşım icin teşekkürler .Ben bu programı calıştıramadım caşılması icin neyapmamız gerekiyor gerkli bilgileri girdim ama olmadı
|
|
|
|
![]() |
| Reklam | ||||
|
| Paylaşmak Güzeldir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Etiket |
| attac, cccam, fake, program |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|
| Uyduhane.Com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız RoMeO email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI . |