![]() |
|
|
![]() |
|||||||
| CCcam Server Duyuru - Şikayet - Sohbet Alanı CCcamd Chat |
|
||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Stil |
|
|
#1 |
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
Merhaba gbox ve cccam beraber kullanmaktayım.cccam versiyonu 2.09.cfg dosyamda 30 adet kişi ekli.cccam php infodan serverların durumuna baktığımda yaklaşık 28 kişi online gözükürken,clientların bağlantı durumuna baktığımda genelde 14-15 client'ın bana bağlı olduğunu görüyorum.Ve zamanla bu clientlarda off ouyor yerine off olanlardan online olanlar oluyor.listemdeki bütün kişilerde ekli olmama rağmen bu durumu çözemedim.cfg dosyamdada sorun yok,fakat durum bir türlü düzelmedi.Bunun üzerine cccam 2.12 kurdum ancak durum ondada aynı.image olarak gemini 4.60 kullanıyorum.ancak uzun süredir image yenilemedim.listemdeki bir kişi beni off görürken durum kendiliğinden düzeliyor sonra tekra off oluyorum.durum oldukça sıkıcı oldu.acaba böyle bir durum neden olabilir,yada daha önce başına böyle bir durum gelen varmı.cevaplar için şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
REP Grafiği :
![]() |
modemden kaynaklana bilir kardeş
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
REP Grafiği :
![]() |
DynDNS Update Clients programını bilgisayarına kur, bilgisayarın her açıldığında ve açıldıktan sonra kontrol edip güncelliyor...
aşağıdaki linkten inderebilirsin... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
![]() |
| Reklam | ||||
|
| Paylaşmak Güzeldir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Etiket |
| bazı, cccam'de, clientlarda, gözükme |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|
| Uyduhane.Com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız RoMeO email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI . |