![]() |
|
|
![]() |
|||||||
| CCcam Server Free Paylaşım Alanı CCcam Exchange Free |
|
||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Stil |
|
|
#1 |
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2008
REP Puanı : 40
REP Grafiği :
![]() |
Çok İyi Paylaşım Bakınız..
paylaşimi kapattim .
Konu kapanmiştir Konu seyyahosman tarafından (05-17-2010 Saat 06:38 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
REP Puanı : 11550
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel paylaşımlar
*[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ?* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] BURADA* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Her Hakkım Saklıdır ® | l | l l l l l | l l l | | l l | ²¹°¹³²²³°¹²°¹²³°¹²¹³
|
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||||||||||||||||
REP Grafiği :
![]() |
|
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Kayıt Tarihi: May 2008
Meslek: Eğitim-Öğretim
REP Puanı : 140
REP Grafiği :
![]() ![]() |
İyi paylaşımlar
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
slm bana yrdm next 2000cx net cihazım var nasıl paylaşım yaparım teknik yrdm
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Moderator
REP Puanı : 432
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi paylaşımlar usta.
sevgiler
|
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||||
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Meslek: Elektronik
REP Puanı : 90
REP Grafiği :
![]() |
katılmanız için dreambox skybox ve benzeri linux işletim sistemli bir cihaza sahip olmanız lazım cihaza sahip olursan sana yardımcı oluruz cihazı nerden nasıl temin ederim ben bu tür cihazlara yabancıyım hangisi iyi hangisi kötü anlamıyorum dersen o konudada sana yardımcı olurum biliyorsun [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir yardımlaşma ve paylaşım formudur |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2008
REP Puanı : 30
REP Grafiği :
![]() |
iyi paylaşımlar.
|
|
|
|
|
|
#9 | |||||||||||||||||||||||
REP Grafiği :
![]() |
ALINTI:...... Müjde!!! Süper Plusta CCCam kullanımı burada. Artık Süper Plus larımızda CCcam kullanabiliyoruz. Aynen gbox kullanımı gibi. Aşğıda verdiğim dosyayı pc ye indirin.Rarın içinden çıkan Truman Share dosyasının içinde plugin dosyası var.Onun içindede CCCam cfg dosyası var.Cccam cfg dosyasına kendi C line nızı yapıştırın. Cihazınızı Cas menüsünden HSIC moduna alıp sevleyin.Truman Shareyi çalıştırıp Com ayarlarından kendi cihazınızı bağlandığınız comu seçin.Tamamdır. Herkese hayırlı olsn. Dosya işte burada. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] NOT:Arkadaşlar benim yeni gördüğüm ama daha önce verilmiş bir bilgi ekliyorum bu proğramla alakalı.################################################## ############## # syntax for to add a client connection to other CCcam # add yes on end to use friends emus (non public private ***/emu,etc...), # but only works when corresponding F line on server has '1' for <shareemus> # optional limits just like F line, but for incoming shares (ignore shares more than 'uphops' away) # #C: <hostname> <port> <username> <password> <wantemus> ( { caid:id(:uphops), caid:id(:uphops), ... } ) # #note: if {} limits are added, <wantemus> cannot be omitted. Use either yes or no. # # example: # # C: someserver.somedomain 12000 user1 pass1 # C: 192.168.1.2 12000 user2 pass2 # connects to CCcam without use of friends emus # # C: 192.168.1.2 12000 user3 pass3 yes # connects to CCcam, and receives friends emus also. ################################################## ############### flycccam yazarı blueboyun açıklamasına göre prioyu da destekliyormuş artık; FLYCCCAM.txt adında bi dosya yaratın (notepadla v.s. olabilir) ve içine P line , I line R line olarak istediklerinizi ekleyebilirsiniz; örnek: P:AAAA:BBBBBBBB #Preferred AAAA is caid BBBBBBBB is provid for example P:0500:000031D00 #if channel have CAinfo 0500:000031D00, chose it I:AAAA:BBBBBBBB #Ignore AAAA is caid BBBBBBBB is Provid, if BBBBBBBB=FFFFFFFF mean Ignore all which caid=AAAA for example I:0500:00031D00 #Ignore 0500:00031D00 I:0500:FFFFFFFF #Ignore all which CAID=0500 R:AAAA:BBBBBBBB:CCCC:XXXX:YYYYYYYY:ZZZZ #Rename AAAA and XXXX is caid, BBBBBBBB and YYYYYYYY is provid, CCCC and ZZZZ is SID. for example R:1833:00000000:FFFF:1702:00000000:FFFF #Rename 1833:00000000 to 1702:00000000, FFFF is all sid R:1803:00000000:0002:1702:00000000:0002 #Rename 1833:00000000 to 1702:00000000 if SID=0002 Kolay gelsin. |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#10 |
REP Grafiği :
![]() |
ALINTI: Atlas Teşekkürler
değerli arkadaşlar ; next 2000 XCI serisinde test ettim sonuç süper.. daha önce de form da verilmiş olan TrumanShare ve FLYCAM plugin kullanımı CCCam server yeni Hadu_CCCam_DVB_plugin_v_Beta_0.104 ile kesintisiz ve sorunsuz çok iyi izlenmekte NEXT ci arkadaşlara hayırlı olsun NOT:NEXT VE DİĞER COM dan paylaşım alan cihazlar için UsePSITables=0 ECMTimeOut=12 olarak düzeltip kullansınlar... TrumanShare_HaduCam yazan hazır dosyayı buyrun tıklayın; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] PROGRAMDA ÜSTEKİ AYARLARI YAPIP ,PROGRAMI AÇ KAPA YAPARSANIZ PLUGİNLER AKTİF OLACAK ALTTAKİ RESİM GİBİ.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] VE SONUÇ İŞTE... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
![]() |
| Reklam | ||||
|
| Paylaşmak Güzeldir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Etiket |
| bakınız, bakınız.., çok, paylaşım, İyi |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|
| Uyduhane.Com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız RoMeO email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI . |