![]() |
|
|
![]() |
|||||||
| Öneri, İstek, Eleştiri, Yardım / Your Suggestions Önerileriniz,İsteklerinizi,Eleştirileriniz ve Forum Hakkında Yardım İsteklerinizi Buradan Yapabilirsiniz |
|
||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Stil |
|
|
#1 |
![]() Banned
Meslek: club nokia servis
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
özel mesaj sayısı 75 den 50 düşürülmüşacaba bunu 75 de sabitliyemeyizmi veya ilginizden dolayı teşekürler senkron24 |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
REP Puanı : 20
REP Grafiği :
![]() |
50 bile çok iyi eski msj larını silersin olur biter. Eğer önemLi notlarında varsa Pc ne alırsın bu sorunda çözülür
forumda 10 bin üye var düşünsene her bir üyenin özel msj kutusunun dolu oLduğunu. Çok ciddi anlamda sıkıntı yaşarız... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Site Sahibi
Meslek: serbes meslek
REP Puanı : 22325
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
slm @DREAMBOXHANE
imzandaki @meraklı1 ok de diğeri reklama girmiyormu sence yeterincede vurguluyorsun her yorumunda. biraz duyarlılık rica etsem. saygılarımla
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bende 1 Lira Vardı. Sende 1 Lira vardı. Paraları değiştirdik, yine 1 liramız var. Bende 1 bilgi Sende 1 bilgi vardı. Bilgileri değiştirdik şimdi sende 2 bende 2 bilgi var. İşte Paylaşım Ruhu Budur....:uh.18: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||||||||||||||||
![]() Banned
REP Grafiği :
![]() |
saygılar |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||||||||||||||||
![]() Banned
REP Grafiği :
![]() |
10 bin üye ![]() umarım 10 bin değilde 100 binleri görürüz ben başka sitelerdede üyeyim ve gsm işindeyim mesela reklam yapmamak kaydı ile link vermeme özen göstermeye çalışacağım ve kıyas yapacak olursak gsmcity.... de 150 messaj ve üye sayısı 750 bini aşkın bu tek örnek yani üye sayısı 100 bin olursa site sahibimiz ö.m kapatacakmı yani üye sayımız fazla onun için yer kaplıyor veremiyoruz demek bence uygun değil eğer gerçekten o kadar yer kaplıyacaksa ve alan sıkıntımız var ise umarım kısa zamanda bi para kaynak bulup ve alanımızı genişletmeliyiz bence çok zor bi şey değil hem o kadar yerde kaplamıyor her bir özel mesaj çok sorun yaşayacağımızı sanmıyorum ama tabi takdir site sahibimizidir saygılar senkron24 |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Yönetici
Meslek: Unknow
REP Puanı : 418
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence 50 çok iyi hatta fazla bile
|
|
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||||
![]() Site Sahibi
Meslek: Grafiker
REP Puanı : 21255
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Özel mesaj sınırının alan ile bir ilkisi yoktur arkadaslar.Bence 50 msj sınırı gayet güzel.Gelen pm leriniz eger önemli ise pc nize kayıt edip sile bilirsiniz.bu hem sizin icin iyi olu hem bizim icin. Bende 1milyon üyeli bir sitenin adminlerinden biriyim ordada durum aynı.Standart 50 özel msj sınırı...
|
|
|
|
#8 | |||||||||||||||||||||||
![]() Banned
REP Grafiği :
![]() |
standardı üye olduğumuz la kıyaslarsak ozaman ben standart diyemiyeceğim yanlız şu var hengi sitede kiminle ö.m atıldı v.s bunlaraı pc döküman olarak ek iş yapmak çok garip olur yani şu sitenin ö.mesajlarım bu sitenin özel mesajları tabi bazı arkadaşlar ö.m kulanmıyorsa veya az veya hiç ö.m gelmiyorsa onun için çok bile diyebilirler bi diğer kişide az diyebilir trafiği yoğun olduğu için yani ben sadece 75 den 50 düşmesi iyi olmamış diye belirtim keşke düşürmeseydiniz ha sitemizede zararı yoksa 75 olabilir ne olurki extradan bi üçret veya bi zararı yok sonuçda herkes 75 mesaj kulanacak diye sözkonusu değil ama kulananda kulansın memnun olsun benim gibi mağdur olmasın ayrıca diyer arkadaşlar silersin olur biter diyip tenkit ile yaklaşanlarıda kınıyorum silersin olur biter diyenleri kendi pclerini görmek isterin:uh.33: boş yer bulamadıklarında 40 gb hdd leri ile yeni bir hdd almak yerine önemli önemsiz nası olsa yeniden indirrim diyip silenlerden değilim böyle mantıkla bir yere varılmaz saten ![]() neyse sanırım konu uzadı öenmli değil 100 de olsa bu saaten sonra pek bi şey ifadee etmiyor saygılar senkron24 |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Reklam | ||||
|
| Paylaşmak Güzeldir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Etiket |
| düşdü, tekrar, üzücü |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|
| Uyduhane.Com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız RoMeO email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI . |