![]() |
|
|
|
#1 |
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
REP Puanı : 1045
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çook Güzel Bir Test...
Bu testi cevapla***** hangi ünlü kişiyi kendine örnek olarak aldığını bulabilirsin. Testin sonuna kadar yanıta bakma. · 1ile 9 arası bir sayı tut· Bu sayıyı 3 ile çarp· Elde ettiğin sayıya 3 ekle · Bu sayıyı tekrar 3 ile çarp (hesap makinesi aramaya gitme!!)· İki ile üç basamaklı bir sayı elde edeceksin,her basamaktaki sayıları topla***** tek bir sayı elde et. Hazırmısın? Şimdi tuttuğun sayının karşısındaki ünlü kişinin örnek aldığın ünlü olduğunu göreceksin: 1. Einstein2. Nelson Mandela3. Oprha Winfrey4. George W. Bush5. Bill Gates6. Roberto Carlos7. Brad Pitt8. Barack Obama9. Alabama174 İnsanlar üzerinde böylebir etkim olduğunu biliyordum, belki bir gün benim gibi olabilirsin, inan bana!!:uh.21:Yeterki iste....Not: Farklı numaralar denemeyi bırak!!!:uh.9: |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ..Keskin Nişancı..
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
Ne tutarsan tut aynısı çıkar..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
REP Puanı : 126
REP Grafiği :
![]() ![]() |
Bende kim bu Alabama174 dedim bir an kendi kendime varya...:tongues:
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
REP Puanı : 15
REP Grafiği :
![]() |
Şimdi ünlü oldun Alabama17.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
REP Puanı : 1385
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bizimki de bill gates çıktı
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2008
Meslek: ÖĞRENCİ
REP Puanı : 75
REP Grafiği :
![]() |
barrack obama
![]()
|
![]() |
| Reklam | ||||
|
| Paylaşmak Güzeldir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Etiket |
| bir, çook, güzel, test, test... |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|
| Uyduhane.Com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız RoMeO email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI . |