![]() |
|
|
|
#1 |
![]() Yönetici
REP Puanı : 1630
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CuteFTP 8.3.2 pro türkçe
CuteFTP Professional ödüllü bir profesyonel dosya transferi programıdır. Standart protokollerin hepsinde çalışma özelliği sayesinde oldukça gelişmiş özelliklere sahiptir: FTP, FTPS, HTTP, HTTPS ve SSH. Maksimum güvenlik, güç ve performans istiyorsanız tam aradığınız program.
Cute FTP Professional'i en iyisi yapan nedenler: Güçlü araçları ve mükemmel veri yönetimi özellikleri sayesinde rakiplerinden çok kolay bir şekilde sıyrılır. Ayrıca kolay kullanım özellikleri sayesinde de rakiplerine fark atar. Güvenlik:
en kolay en hızlı kullanışlı programı ...............son sürüm.......................... not: ilaç gayet güzel çalışıyor Güle güle kullanın...... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu dream09 tarafından (04-10-2009 Saat 05:57 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
ben bir türlü kuramadim kuruyorum ama yine de ****** istiyor patch yapiyorum olmuyor tam olarak nasil yapmam gerek yardimci olursaniz sevinirim
|
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||||||||||||||||
![]() Site Sahibi
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Meslek: serbes meslek
REP Puanı : 22325
REP Grafiği :
programı kur ve çalıştırmadan önce patch dosyasını C:\Program Files\GlobalSCAPE\CuteFTP 8 Professional buraya kopyala ve orda çalıştır. işlem bukadar.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bende 1 Lira Vardı. Sende 1 Lira vardı. Paraları değiştirdik, yine 1 liramız var. Bende 1 bilgi Sende 1 bilgi vardı. Bilgileri değiştirdik şimdi sende 2 bende 2 bilgi var. İşte Paylaşım Ruhu Budur....:uh.18: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#4 |
REP Grafiği :
![]() |
vallaha yapamadim dedigin gibi kurduktan sonra patch dosyasini CuteFTP 8 Professional
icine atiyorum calistiriyorum ama olmuyor |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Site Sahibi
REP Grafiği :
ustam çok basit aslında
ben size benim C deki yüklenen dosyaları bi yere ubload edeyim onunla deneyin. programı kaldırın ve tekrar kurun kurulum bitince programı kesinlikle çalıştırmayın. ilk yapacağınız işlem C:\Program Files\GlobalSCAPE\CuteFTP 8 Professional bunun içine ilacı kopyalayın ve içinde o dosyayı çalıştırın CuteFTP programını değil.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bende 1 Lira Vardı. Sende 1 Lira vardı. Paraları değiştirdik, yine 1 liramız var. Bende 1 bilgi Sende 1 bilgi vardı. Bilgileri değiştirdik şimdi sende 2 bende 2 bilgi var. İşte Paylaşım Ruhu Budur....:uh.18: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
|
|
|
#6 |
REP Grafiği :
![]() |
olsa can kurban gardas bana bir yardimci ol lütfen gardasim
|
|
|
|
|
|
#7 |
REP Grafiği :
![]() |
ayrica sunu söyliyim benim PC de vista var
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Site Sahibi
REP Grafiği :
vereceğim dosyayı bununla değiştir bakalım olucakmı
C:\Program Files\GlobalSCAPE bunun içine kopyala tümünü [url]http://rapidshare.com/files/166997581/CuteFTP_8_Professional.rar.html[/url masaüstü kısayoldan değil C:\Program Files\GlobalSCAPE\CuteFTP 8 Professional burdan progarmı çalıştır adı cuteftppro
|
|
|
|
|
|
#9 |
REP Grafiği :
![]() |
xxxxxxxxxxxx@hotmail.de msn kayit et bana bi yardimci ol Pasha gardas galiba benim msn olacak sende
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() Site Sahibi
REP Grafiği :
msn editledim usta
açıkta görünmesin
|
|
|
|
![]() |
| Reklam | ||||
|
| Paylaşmak Güzeldir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Etiket |
| cuteftp, türkçe |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|
| Uyduhane.Com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız RoMeO email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI . |