![]() |
|
|
![]() |
|||||||
| Gbox Server Duyuru - Şikayet - Sohbet Alanı Gbox Chat |
|
||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Stil |
|
|
#1 |
![]() Kayıt Tarihi: May 2008
Meslek: Eğitim-Öğretim
REP Puanı : 140
REP Grafiği :
![]() ![]() |
Cyfra ve NOVA Dist1'den neden açılmıyor!
Merhaba arkadaşlar.
Benim Gbox listemde 6-7 tane Nova(06040000) ve yine o kadar da CYFRA(01000065 ve 01000068) providerli kartlar Distance 1'den gelmesine rağmen bu kanallar açılmıyor! Avermedia A 700 TV kartı ve Progdvb 6 serisi kullanıyorum.Sky İtaly'de pek sorun olmuyor sadece bu Nova Cyfra paketlerinde sorun yaşıyorum. Bu konuda çözüm önerilerinizi bekliyorum.:uh.13: |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2008
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
evet aynı sorun bende de var.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2008
REP Grafiği :
![]() |
her (06040000) nova değildir bende de dist1 de var açıyor gelenler fake de olabilir
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2009
REP Grafiği :
![]() |
cyfranin kartlarin cogu eskisi ve kitli oluyor
nova kartlar da da Gamma oldugu icin : server nova kanalinda degil, böylece calistiktan sonra bi kac saat sonra duruyor ve bosu bosuna bi kac saat veya gün calismiyor, dis 1 de se bi sorum kart sahibine ![]() ben de mhtakife katiliyorum, dis1+2 den 2 kart aliyorum. sira sira engelledim diger kartlari Y: Line ile cwshare de, ve ise yariyanlari biraktim, bunlar da iki tane ve ikisi gayi iyi calisiyor. demekki bu server de nova sürekli anten sinyali aliyor |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Penguen
REP Puanı : 50
REP Grafiği :
![]() |
fake kart olma ihtimali yuksek ignore list guncel tut ve konsoldan tkip et gboxu
|
|
|
|
![]() |
| Reklam | ||||
|
| Paylaşmak Güzeldir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Etiket |
| açılmıyor!, cyfra, dist1'den, neden, nova |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|
| Uyduhane.Com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız RoMeO email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI . |