![]() |
|
|
|
#1 |
![]() Web Desing
Meslek: Bilgisayar Programcılığı
REP Puanı : 20015
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
D-smart da Neler Olmali ?
Sevgili üyeler, bilindiği üzere yeni platform D-SMART son günlerin bombası oldu pakette oldukça iddealı kanallar bulunmakta, peki sizce şu kanalda bu platforma olmalı, yada olmazsa olmaz diyebileceğiniz kanal yada kanallar varmı varsa burda belirtin, birlikte tartışalım, kimbilir belkide siz isteniz diye burda yazdınız diye D-SMART değerlendirme yapar.
Sevgiler...
|
|
|
|
#2 |
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2007
REP Puanı : 80
REP Grafiği :
![]() |
Türksatın Yıldız Paketi
banana Bence şu durumda bile harika bir paket,ayriyetten diğer uydularımızda ki,gözde kanallardan da bulunursa, daha çok ilgi çekeceğini sanıyorum.Örneğin Multivizyon ve Absat kanalları gibi... Daha çok yerli ve yabancı müziklere ağırlık vermeli,tabii ki her kesime birer ikişer kanal yetmez,sayıyı da artırmalı yani çeşitli, bir dalda enaz beş kanal olmalı bir kişi bu programa girdiği zaman aradığını bulup izleyebilmeli terkedip gitmemeli! Bu paket her kesime hitap etmeli;herkes aradığını bulmalı,tabii ki bu bizim görüşümüz takdir büyüklerimizin diyerek ayrılıyorum;saygılarımla,teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2007
REP Puanı : 80
REP Grafiği :
![]() |
D Smart Neden?
smiles35 Arkadaşlar,D Smart benim görüşüm olarak, izleyicilerine bir yıl süreyle tanıtım amacı olarak şifresiz yayın yapmalı;yayına başlar başlamaz,kısa sürede hemen şifrelenmeye başladı,Animal Planet,World Fashion gibi... Acele etmemeli umarım yetkililer sesimizi duyarlar. Saygılar....
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Site Sahibi
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Meslek: Grafiker
REP Puanı : 21255
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bir pakette olmazsa olmazların basında spor - müzik - flim kanalları mutlaka olmalı olmasıda yetmiyor yayınında kaliteli olması gerekir
|
|
|
#5 |
|
Misafir
|
bence cı ve cıs aleti olan arkadaşların sadece modul kart yada kart alarak d-smart ı seyretmeliler.
|
|
|
|
#6 |
|
Misafir
|
işte bu adamlar para hastası değiller kardeşim ,dijitürk yok aktivasyon ver para .yok kurulum ver para . yok şu kanal bu kadar para yok elinin körü türkiyede kaç tane enayi var böyle
|
|
![]() |
| Reklam | ||||
|
| Paylaşmak Güzeldir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Etiket |
| dsmart, neler, olmali |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|
| Uyduhane.Com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız RoMeO email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI . |