![]() |
|
|
|
#1 |
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
REP Puanı : 8680
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] pamuk eller cebe smart para alıyoruz hadi bakalım. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() 7/24 CCcam
REP Puanı : 35
REP Grafiği :
![]() |
Hehehe abi gülüyorum artık kusura bakma ama bekliyordum uzun zamandır böyle birşey olucaktı ilk çıktığında belliydi adam fatura yok dedi ama bir şekilde para almalıydı faturayı küçülte küçülte smart para yaptıhah
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Penguen
REP Puanı : 50
REP Grafiği :
![]() |
kim yapmadıki her yanımız menfaatı ugruna selam verenlerle doldu ustad once goz boyama sonra cıkar ilişkileri
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Süper Moderator
REP Puanı : 2100
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Para kontör bedava kutu al çanak al hepsi para : ) anlatan kişide reklamda bedava diyor neresi bedava ???
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] █ @delphin® ©2009 █ |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2008
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
hepsi dolandırıcı bunların. adam gibi paket yapıp adam gibi fiyat biçemiyolar. insanları kandırmaktan başka işleri yok. beş para etmez cihazları sattılar millete. insanımızda cahil. herkes bilinçli olsa bunlara kimse pabuç bırakmaz da yok işte. yolumuz uzun. ama talep olcanı sanmıyorum smart para olayına. paylaştığın için teşk usta.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
REP Puanı : 15
REP Grafiği :
![]() |
malesef hata bizde ne varda ne buluyorlar şu d smartta bilmem
kala kala yakında uydu alıcılarında olan fta kanallar kalır onlarla yetinir insanlar |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
REP Grafiği :
![]() |
Bu millete ders vermek için kafasını kessen gene almazlar diye ümitsizliğe kapılıyorum bazen.
Yahu aynı adamlar değilmiydi bir zamanlar sansui free tv diye bir şey çıkarıp ciahzları sattılar sonra ortadan kaybolup ne paltform kurdular ne bi şey.İnsanlar kafayı yedi sansui denen o cihazları alıp ellerinde kalınca. Daha sonrada smart diye bir şey daha.Adamlar maçları alacağız diye bas bas bağırıyorlar ama maç ihalesine bile girmiyorlar.Bu sahdekarlığın daniskası değilde nedir? İnsanları aldatmanın cezalarla değil mükafatla ödüllendirilmediği bu güzelim ülkemizde işte böyle insanların gözünü çıkarırcasına sahdekarlık yapılabiliyor. Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Uyduhane Dost Üye
Meslek: Römorkör Baş Makinisti
REP Puanı : 55
REP Grafiği :
![]() |
--->: D-SMART için pamuk eller ceb'e
Ben baştan beri bu d smart a karşıydım şu günlerde haklı olduğumu gördüm niye derseniz?
1) d smart cihazlarında kanal listenizi onlar ayarlıyor yani 2 numaradaki bir kanalı 7 e taşıyamazsın yasak 2) d smart cihazını kapatırken kanal d ye getireceksin yoksa güncelleme yapamaz mış eksik olsun. buradakilerde yeni d smart almış birinin şikayetleri bakın ne demiş ? 1- Kanallara şifre-kilit koymak 20 ile sınırlı.. Bu çok garip.. Ben çocuklarım için 100 adet kanalı mahzurlu buluyor olamaz mıyım ? Neden 20 ile sınırlıyorlar ki.. Bu hakka hukuka da uygun değil bence... Bedelini ödediğim bir şeyi kafalarına göre sınırlamışlar.. 2- Kendi oluşturdukları kanal listesine kesinlikle müdahele edilemiyor.. Kanal taşınamıyor.. Sıra numarası değiştirilemiyor.. Çok garip kendi önceliğime göre bir liste oluşturamıyorum... 3- Gene kendi listesinden herhangi bir kanalı silmek mümkün değil.. İstemiyorum arkadaş .. Silebilmeliyim.. Sizce haksız mıyım ? Ve ne yapmamı önerirsiniz ? Saygılar.. Artı olarak da bu smart paketleri çıkmış tamamen rant d smart kullanmıyorum. Almayı düşünen çevremi engelliyorum Burada almak istiyenlere sakın diyorum. Paranız var ise profesyonel bir cihaz alıcam derseniz Dreambox alın bakın keyfinize diyorum herkese kolay gelsin.
|
|
|
|
#9 | |||||||||||||||||||||||
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2008
REP Grafiği :
![]() |
|
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#10 | |||||||||||||||||||||||
![]() Kayıt Tarihi: May 2007
REP Puanı : 25
REP Grafiği :
![]() |
hepsine katiliyorum
|
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Reklam | ||||
|
| Paylaşmak Güzeldir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Etiket |
| cebe, dsmart, eller, için, pamuk |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|
| Uyduhane.Com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız RoMeO email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI . |