UyduHane International Forums UYDUHANE.COM VIP KAMPANYASI DEVAM EDIYOR  

Geri git   UyduHane International Forums > ..:: YERLİ DİJİTAL PLATFORMLAR VE KARASAL YAYINLAR ::.. > Digiturk

CCcam Full Server

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Digitürk'ten indirim isteyenler okusun!
Konudaki Cevap Sayısı
7
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler

Görüntülenme Sayısı
330

Yeni Konu aç  Cevapla

Konu Araçları Stil
Alt 01-31-2010, 02:24 PM   #1
arifkaptan

arifkaptan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Çaresivar
Meslek: Uzakyol Kaptanı
REP Puanı : 340
REP Grafiği : arifkaptan Önüne Geleni Deviriyorarifkaptan Önüne Geleni Deviriyorarifkaptan Önüne Geleni Deviriyorarifkaptan Önüne Geleni Deviriyor
Standart Digitürk'ten indirim isteyenler okusun!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Digitürk'ten indirim isteyenler okusun!
31 Ocak 2010 Pazar 13:40
Digitürk faturasının 103.99 TL olduğunu görüp telefona yapışan Cem Dizdar, nasıl 24 TL'lik indirim aldı? Digitürk'ten indirim isteyenler okusun!

Digitürk faturasının 103.99 TL olduğunu görüp telefona yapışan Cem Dizdar, nasıl 24 TL'lik indirim aldı?

Cem Dizdar / MİLLİYET
Digitürk’ten 24 liralık indirimi nasıl aldım?
Hesabını kitabını bilenlerden olmadığım için kredi kartı ekstrelerini inceleme huyum yoktur. Ama aksilik ya son gelene göz atacağım tuttu. Otomatik ödemeye bağladığım harcamalarımdan Digitürk üyeliğimin karşısında 103.99 TL yazdığını görünce hani derler ya, 'kan beynime sıçradı'.
Yapıştım telefona. Karşımda sesinden anlayabildiğim kadarıyla 20'li yaşların sonlarında bir kadın. Tahmin ediyorum ki, kendi de sesi gibi yumuşak, iyi huylu biri.
Adını söyledi ama şimdi hatırlamıyorum, sordum 'sarı çiçeğe', "Nedir bu para?" diye. Dedi ki, "Cem bey, siz 'süper paket' üyesisiniz. Aralık'ta fiyatlara zam geldiği için sizin 93.80 lira olan üyelik bedeliniz de 103.99 liraya çıktı."
Karadenizliyiz, denizimiz gibi çabuk parlar çabuk söneriz. Parladım... "İnsan zam yapınca bunu haber vermez mi? Bir telefon açmak yok mu müşteriye" dediğimde yumuşak sesli kadın tane tane anlattı; "Cem Bey, zam yapıldığı bilgisi o ay gönderilen faturanızda belirtilmiştir." İkna olmaya niyetim olmadığından ateşim hafiften yükselmeye, tansiyonum çıkmaya başladı.
Kibar fakat kararlı bir dille anlatmaya başladım; "Hanımefendi, zamdan haberi olmayan ve olsa da bunu kabul etmeyecek biri olarak kendimi 2 ay kazıklanmış sayıyorum. Üyeliğimin devamı için zammı geri alın ve aldığınız farkı geri ödeyin. Yoksa yarın izinliyim. Birini gönderip dekoderi de, onu çanağa bağlayan kabloyu da varsa bana ait bir çanak onu da alıp götürün. Bu parayı ödemeyeceğim. Ben her faturanın dibindeki bilgiyi satır satır okumak zorunda mıyım? Otomatik ödediğim için faturaya bakmam bile. Apartman kapısı altından atılan, elime geçip geçmediği bile belli olmayan bir belgeyle gönderilmiş zam haberinin hukuki bir değeri olur mu?" Konuştukça açıldım, açıldıkça konuştum.
Ve... Karşıdan hiç beklemediğim ve beni iyice çıldırtan o öneri geldi. İyi huylu ses, "Cem bey şöyle yapalım. Siz bir yıl boyunca üyeliğinizi taahhüt edin ayda da 93.80 lira ödersiniz." Bunu duyunca alnımın ortasındaki o görünmez tel aniden koptu. "İyi de ben bu indirimden şu konuşmayı yapana kadar neden haberdar değildim. Evet, teklifi kabul edeceğim ama sizi aramasam bundan haberim olmayacaktı."
Haliyle karşı taraf yelkenleri indirdi. Mücadele ederek hak kazanmış birinin huzuruna kavuştum ama işin peşini bırakmaya da niyetli değildim. "Hanımefendi, bir yıl üyelik taahhüdünde bulunuyorum ancak iki ay fazladan ödediğim o yaklaşık 20 lirayı da geri istiyorum. 'Cem Dizdar'a bu ay gidecek faturadan o 20 lira düşülecek' diye oraya not alın lütfen!"
Huzurlu ses, "Efendim biz onu yapamıyoruz" karşılığını verince "O zaman telefonumu verin hukuk bürosundan bir arkadaş beni arasın" diyerek karşılıklı iyi dileklerle telefonları kapattık.
Yaptığım ikinci konuşma, hiç çaktırmadan bir 'toplumsal kazıklanma' vakalarından birini de ortaya çıkardı.
Arayan ses tıpkı ilki gibi 'iyi huylu'ydu. Ancak bu erkekti ve efendi bir insanın tonu vardı sesinde. Onun da maalesef adını unuttum. Aramızda üç aşağı beş yukarı şuna benzer bir konuşma geçti...
- İyi günler Cem Bey, ben Digitürk finans bölümünden ......... Nasıl yardımcı olabilirim?
- Daha önce konuştuğumuz arkadaşa taleplerimi iletmiştim. Sanırım konuşmalarım orada kayıtlıdır. Bir daha uzun uzadıya tekrarlamayayım. Oradan dinler, sıkıntımı öğrenirsiniz...
- Anlıyorum efendim ama...
(Bunun üzerine kısa bir özet yaptım)
- Şimdi mesele şu. Evet, bir yıllık üyelik garantisi veriyorum. Ayda 93.80 lira ödeyeceğim ama o arada ödediğim 20 lirayı gelecek faturadan düşeceksiniz...
Şimdi sıkı durun...
Ya azimli ve kararlı duruşum için bana bir kıyak yapıldı, ya ses tonumun ikna ediciliği karşı tarafta şahsıma karşı bir hüsnüniyete neden oldu ya da zaten var olan ve "Alın kardeşim dekoderinizi çıkıyorum Digitürk'ten. Maçları da gidip kahvede/meyhanede izlerim artık" diye aba altından sopa gösteren herkese yapılan yapıldı.
- Cem Bey, şöyle yapalım. Siz bir yıllık taahhütte bulunun ben de sizi 79.90 liralık pakete sokayım. Böylece fazladan ödediğiniz parayı da size geri ödemiş olalım.
- Tamam kabul ediyorum ama şimdi size sorarım, bu adil bir ticaret mi? Kredi kartı ekstresine bakmayıp sizi aramasam her ay 24 lira kadar fazla ödeyeceğim. Bu da yılda nereden baksanız 290 liraya yakın para eder.
- Evet efendim.
- Peki benim durumumdaki insan sayısı 200 bin kişi olsa... Bu da toplamda 200 bin çarpı 290 lira değil midir?
- ???????
Durumum gösteriyor ki, Digitürk yöneticileri sanki futbol yayın ihalesi girmeden önce 'ince bir hesap yapmış' gibiler. Benim gibi 'geç uyanan'ların sayısı ne kadar kabarıksa, ki kime sorduysam hiçbiri kaç para ödediğini bilmiyor, ‘havadan’ gelen para da aynı oranda artacaktır... Eeee, Allah bereket versin.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
arifkaptan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-31-2010, 08:52 PM   #2
dimo79
Avatarınız Yok.Avatar Yüklemek İçin Tıklayınız.
Bağışcı Süper Moderator
REP Puanı : 4725
REP Grafiği : dimo79 Karizması Tavana Vurmuş İnsandimo79 Karizması Tavana Vurmuş İnsandimo79 Karizması Tavana Vurmuş İnsandimo79 Karizması Tavana Vurmuş İnsandimo79 Karizması Tavana Vurmuş İnsandimo79 Karizması Tavana Vurmuş İnsandimo79 Karizması Tavana Vurmuş İnsandimo79 Karizması Tavana Vurmuş İnsandimo79 Karizması Tavana Vurmuş İnsandimo79 Karizması Tavana Vurmuş İnsandimo79 Karizması Tavana Vurmuş İnsan

D-Smarttan sonra digiturkte başladı işi abartmıya diyecek bir kelime bulamıyorum.
dimo79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-31-2010, 10:22 PM   #3
himm

himm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
REP Puanı : 255
REP Grafiği : himm Önüne Geleni Deviriyorhimm Önüne Geleni Deviriyorhimm Önüne Geleni Deviriyor

Bravo Cem Dizdar'a. Pesini birakmamis parasinin. Zaten Cem Dizdar 20 liranin hesabini tutmaz ama mesele 20 liranin hesabi degil. Adam oldu bitti seklinde gelen zamma olan tepkisini gostermis. Umarim herkes bu sekilde hakkini arar
himm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-01-2010, 12:16 AM   #4
ersingun

ersingun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Meslek: webmaster
REP Puanı : 130
REP Grafiği : ersingun Atağa Geçtiersingun Atağa Geçti

daha çok alicengizlik hikayelerei dinleriz artık böyle
ersingun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-03-2010, 07:53 PM   #5
bridge1975
Avatarınız Yok.Avatar Yüklemek İçin Tıklayınız.
REP Puanı : 10
REP Grafiği : bridge1975 Karizma Yolunda

zaten oyleydı bu durum siz gec uyanmıssınız herkese aynısını yapıyorlar guzel bır alıntı tesekkurler
bridge1975 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-03-2010, 08:53 PM   #6
eregli

eregli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
REP Puanı : 15
REP Grafiği : eregli Karizma Yolunda

hep ayni :uh.29:
eregli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-04-2010, 03:21 PM   #7
delphin

delphin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Süper Moderator
REP Puanı : 2100
REP Grafiği : delphin Forumda Bir Numara Yolundadelphin Forumda Bir Numara Yolundadelphin Forumda Bir Numara Yolundadelphin Forumda Bir Numara Yolundadelphin Forumda Bir Numara Yolundadelphin Forumda Bir Numara Yolundadelphin Forumda Bir Numara Yolundadelphin Forumda Bir Numara Yolundadelphin Forumda Bir Numara Yolundadelphin Forumda Bir Numara Yolundadelphin Forumda Bir Numara Yolunda

İyide bu işte herhangi bişey yokki 10 yıldır olan bişey Cem yeni öğrenmiş o kadar !

Şimdi Aylık üye olan her an kaça bilir üyelikten . Ama 1 yıl tahahüt veren indirimli kullanır ha kaçarsa kullandığı ayların farkı alınır kendisinden bir nevi İnternet tahahütü gibi .

Şimdi Parası bol olan har vurup harman savuran bir Cem kendini Arayıp bağırdığı için İndirim yaptım zannetmiş sadece Asıl indirim Şöyle alınır 2 - 3 Yıl Digiturk kullanılmıştır . Müşteri hizmetleri aranır kapattırmak istiyorum denir işte asıl imkanlar ozaman açılır indirim alınır Cem beye duyurulur

delphin uydu
@delphin® ©2009

delphin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2010, 08:35 AM   #8
BAYRAM34

BAYRAM34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
REP Puanı : 1385
REP Grafiği : BAYRAM34 Çok Mülaim İnsanBAYRAM34 Çok Mülaim İnsanBAYRAM34 Çok Mülaim İnsanBAYRAM34 Çok Mülaim İnsanBAYRAM34 Çok Mülaim İnsanBAYRAM34 Çok Mülaim İnsanBAYRAM34 Çok Mülaim İnsanBAYRAM34 Çok Mülaim İnsanBAYRAM34 Çok Mülaim İnsanBAYRAM34 Çok Mülaim İnsan

yazıkya aynı durumu arkadaşım yaşadı aslında suç bizde ,ne alıyon ne veriyon nun hesabını yapmasan böyle olur
BAYRAM34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Reklam

Paylaşmak Güzeldir

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Etiket
digitürkten, indirim, isteyenler, okusun
Konu Araçları
Stil