![]() |
|
|
![]() |
|||||||
| Forum Duyuruları / Forum Announcement Uyduhane.Com'da Yapılan Duyuruları, Yenilikleri Buradan Takip Edebilirsiniz |
|
||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Stil |
|
|
#1 |
![]() Web Desing
Meslek: Bilgisayar Programcılığı
REP Puanı : 20015
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dikkat Cin Malı Dm Gemini Kullananlar
Selam uyduhane üyeleri
Arkadaşlar 15/04/2005 tarihinden itibaren CİN malı yada Kopya DM 500S kullanan arkadaşlar kesinlikle gemini image kullanmayın!!!! Gemini ve multimedia aynı kanal ve aynı şirketten yönetilğinden dolayı korsan kopya DM lere gemini imagenin içinde bulunan ürün tanıyıcı ve doğrulayııcı program nedeniylen bütün kopya makinaları otomatik olarak çökertirmektedir. Yanan ve bozulan cihazlarda aynı hata kodu vermektedir. warning-clone box detected-system stop-contact your Benden size tavsiyem kesinlikle NABİLON imege kullanın şuanda nabilonda öle bir sıkıntı yoktur. Her gecen yeni gelişmeden sizleri haberdar edecez arkadaşlar şuanda bizde yazılımlar hakkında çalışıyoruz. Saygılarımla
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
REP Puanı : 11550
REP Grafiği :
teşekkürler ustam bilgilendirme için arkadaşlarda uyardılar biçok cihaz kapanmış lütfen dikkat arkadaşlar nabilodan kullanalım arkadaşlarıda uyaralım
*[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ?* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] BURADA* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Her Hakkım Saklıdır ® | l | l l l l l | l l l | | l l | ²¹°¹³²²³°¹²°¹²³°¹²¹³
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
REP Puanı : 20
REP Grafiği :
![]() |
Skyßox um yandı bugün kargo ya verdim. Yarın Yenisini almayı düşünüyorum Jackal ustadan bi aksilik çıkmazsa. İnpax cihazıda son anda kurtardık Jackal usta saolsun. İnpax a nabilo yükledim. Ve şifreli kanalların açılışları o kadar hızlı ki anlatamam. Umarım bundada böyle bir sorunla karşılaşmayız. Cihazı yanan ve son anda kurtaran arkada$lara Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
REP Puanı : 126
REP Grafiği :
![]() ![]() |
Öncelikle geçmiş olsun.Peki bir soru gemini 4.10 dada bu sorun olurmu bende şu anda o varda.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
REP Puanı : 8680
REP Grafiği :
zaten işin başı 4.10 olsa gerek dikkat bu konuyu açmıştım çok evvel
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Banned
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
nabiloya geçtim rahat ettim
) |
|
|
|
![]() |
| Reklam | ||||
|
| Paylaşmak Güzeldir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Etiket |
| Çin, dikkat, gemini, kullananlar, malı |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|
| Uyduhane.Com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız RoMeO email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI . |