![]() |
|
|
|
#1 |
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
REP Puanı : 25
REP Grafiği :
![]() |
dramboxda gbox
:20: drambox da daha önce ccmm paylaşım alıyordum gbox da dönmek zorunda kaldım.yeni bir yazılım yüklemek zorundamıyım.yoksa sadece paylaşım alsam yeterlimi . Daha yeni oldugum için bilgi rica etmekteyim:21:
sorunu tamamen cözdüm arkadaşlar yardımınız için tşkler konuyu kapatabilirisiniz mod arkadaşlar Konu renkli19 tarafından (10-28-2008 Saat 12:33 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Banned
Meslek: club nokia servis
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
soru tam anlaşılmıyor
ccam kurulu idi onu kaldırdın şimdi gbox kurmak istiyorsun yeniden imaj atman gerekiyormu diye souyorsan hayır gbıx kur d lin lerini ekle devam hayırlısı olsun gbox herzaman bence iyidir kısa dönem için ccam iyi olsada gbox prof ve uzun vadede çok iyi bir cam dır saygılar senkron24 |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
REP Puanı : 8680
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cccam&gbox bir arada ikisi aynı anda çalışıyor sanırım sana backup verdim
yok diyorsan yardımcı oluruz iyi paylaşımlar [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
REP Grafiği :
![]() |
daha once gbox hic kullanmadim cccam i daha cozemeden gbox a mi gecsek
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
REP Grafiği :
![]() |
sky italia gbox ta donmasiz diyorlar dogruluk payi var mi acaba ? ve bende mesela digitalb supersportlar icin hop1 e sahip bir peerim var ama kanallar cok gec aciyor prioda supersportlari bulamadim biraz yukari tasiyayim daha hizli acar diye prio dosyasina digitalb supersportlari nasil eklerim ?
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() DREAM WORLD
REP Puanı : 76
REP Grafiği :
![]() |
usta ident info ve prio dosyalarından kaynaklı olabilir geç açılması yayınların... saygılar...
|
|
|
|
![]() |
| Reklam | ||||
|
| Paylaşmak Güzeldir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Etiket |
| dramboxda, gbox |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|
| Uyduhane.Com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız RoMeO email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI . |