![]() |
|
|
|
#1 |
![]() Kayıt Tarihi: May 2008
Meslek: Eğitim-Öğretim
REP Puanı : 140
REP Grafiği :
![]() ![]() |
Dreambox 500 için Adenin satfinder (download)
Dreambox'u aynı zamanda satfinder olarak kullanmak için aşağıdaki plugini rar'dan çıkarıp,çıkan dosyaları Var>Tuxbox>Plugins içine atınız.
.cfg dosyasının CHMOD'u 644, .so dosyasının da CHMOD'u 755 yapılacaktır. Gemini imajda sarı tuşa basarak satfinderi görebilirsiniz. Sesli uyarı da verebilen bu pluginde sinyal ararken db değerini 7 ve üzeri ayarlayıp çanak anten ayarını yapabilirsiniz.7'nin altındaki değerlerde verim alamazsınız. |
|
|
|
|
|
#2 |
REP Grafiği :
![]() ![]() |
Dün akşam Türksat ve Eurobird uydularını kayınbabamın evine kurmak için bu plugini kullandım.Eurobird'te sorun yaşadım ama Hotbird'ü,Eutelsatw3'ü ve Nilesat'ı çok rahat buldum.Lakin Eurobird'ü bir türlü bulamadım.Son olarak Nilesat'ta bıraktım.Tabii kendi beceriksizliğimden...:uh.50:
İnanılmaz birşey kesinlikle tavsiye ederim.Cihaz resmen satfinder oluyor.:uh.8: Konu cunuyil tarafından (06-19-2009 Saat 12:31 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
REP Puanı : 126
REP Grafiği :
![]() ![]() |
Bunu akşama bi denemek lazım.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
pli-jade imajda denedim, çalışmadı. çözüm öneriniz varmı?
|
|
|
|
|
|
#5 |
REP Grafiği :
![]() ![]() |
Maalesef bazı imajlarda çalışmadığı teyit edilmiştir.
Siz yine de; Var>Tuxbox>Plugin içerisine girerek satfinder.so uzantılı dosyanın üzerine sağ klik yapıp CHMOD'u 755 yaparak kontrol edin. Olmazsa yapacak birşey yok.:( |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
REP Puanı : 15
REP Grafiği :
![]() |
acaba programdamı uyumluluk sorunu var yoksa imagelarmı desteklemiyor geminide deneyen varmı arkadaşlar?
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
bilgi icin tesekkur...bende denicem
|
|
|
|
|
|
#8 |
REP Grafiği :
![]() ![]() |
Gemini,Nabilo,Nemesis ve Evulaiton imajlarda sorun olmadığı tespit edilmiştir ancak PLI imajlarda sorun çıkardığı da bilinmektedir.
|
|
|
|
![]() |
| Reklam | ||||
|
| Paylaşmak Güzeldir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Etiket |
| (download), adenin, dreambox, için, satfinder |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|
| Uyduhane.Com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız RoMeO email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI . |