![]() |
|
|
|
#1 |
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
REP Puanı : 126
REP Grafiği :
![]() ![]() |
Dsmart Full Paket 20 aralığa kada 99 ytl.
D-Smart Extra'nın Full Eğlence ***fi. Tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan paket; FullPaket!!! Ailecek izleyebileceğiniz filmler : Sinema TV, Sinema TV2, Sinema TV Aile, Beyazperde, Cool Smart Birbirinden eğlenceli spor kanalları : ESPN, NASN, Futbol Smart. Yaşam kalitenizi arttırmak için : Style Network, Dog TV, Bebeğim TV, Ayrıca; Erotik kanallar : Passion, Fantasy, Movies 24, Yeşilçam XXX, Dorcel, Soft |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
bilgi için teşekkürler usta
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Öğrenmeye Devam Ediyor
Meslek: Öğreten-Öğrenen
REP Puanı : 155
REP Grafiği :
![]() ![]() |
Bilgilendirmen için sağolun.Lakin üye olduktan sonra 15 tatilde evde değildik kart deaktif olmuştu değişim için 100 lira istemişlerdi.
Aslında kart parasınıda biraz aşağı çekselerdi bu fırsatı değerlendirirdik.
|
|
|
#4 |
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
REP Puanı : 20
REP Grafiği :
![]() |
Ben düşünüyorum aslında 1 senelik.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
REP Grafiği :
![]() |
usta euro olarak nekadardir;
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Yönetici
REP Puanı : 1630
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o kartı alırsak sadece d smart cihazlarında çalışır eee nerede kaldı kampanya ..kendi cihazına mahkum et,e sonrada kampanya yaptık de ..cihaza 400 ytl vereceksin üstüne üstlükte 100 ytl de karta...gider digitürk spor paketi alırım bütün maçlarada bakarım.....
kolay gelsin
********[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]*********[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]****** *********************** [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||||
![]() Moderator
Meslek: перевочик/tercuman
REP Puanı : 235
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() |
Cevap: Dsmart Full Paket 99 YTL
Sana katılıyorum ustat bende kart almak istemiştim ama cihazsız vermiyorlar.Ne edeyim 500 liraya kartmı alınır yaw yazıklar olsun derim ne diyeyim. |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
REP Grafiği :
![]() |
bu d sımart kartları başka cihazda çalışmıyor.bloke oluyor.
kimse almaz bence.ama her cihazda çalışsa bence çok kişi alırdı başta ben. ama nafile. |
|
|
|
![]() |
| Reklam | ||||
|
| Paylaşmak Güzeldir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Etiket |
| dsmart, full, paket |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|
| Uyduhane.Com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız RoMeO email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI . |