![]() |
|
|
![]() |
|||||||
| CCcam Server Duyuru - Şikayet - Sohbet Alanı CCcamd Chat |
|
||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Stil |
|
|
#1 |
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
merhaba
yaklasik1 yildir dyndns.com dan host kullaniyordum xxxxx.dyndns.org diye. dun baktim silmisler 15 dolar mi ne yaziyor 1 yil icin istiyorlar anladigim kadar. bende hesabi kapattim yeniden bir hesap actim ve yeniden eski adresimi aldim ama yine ayni yazi cikiyor yillik 15 dolar. sizde boyle birsey oldu mu ? ne yapmam gerekiyor bu 15 dolari odememek icin ![]() tesekkurler. saygilar. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() 7/24 CCcam
REP Puanı : 35
REP Grafiği :
![]() |
Egemen kardeş o durumu düzeltmek zor maalesef özellikle sonu dyndns.orgla biten hostlar bu durumdan hep müzdarip oluyor size tavsiyem diğer seçenekleri denemeniz
Biliyorum zor durum ama elden ne gelir:S |
|
|
|
|
|
#3 |
REP Grafiği :
![]() |
aslinda rahat edecegimi bilsem 15 dolar verecem ama site guvenilir mi 15 dolar diye 100 dolar cekmesinler
ve kesin1 yil bir daha silinmez degil mi aldigim host ? |
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||||||||||||||||
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
REP Grafiği :
![]() |
|
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#5 |
REP Grafiği :
![]() |
dostum sen ucret odedin mi dyndns.org a hic ? kimsede boyle bir sorun yok bende neden oldu anlamadim :(
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Kayıt Tarihi: May 2007
REP Grafiği :
![]() |
slm kardes
bende dyndns.org kulaniyorum yaklasik 3 sene bende hic boyle bi sorunla karsilasmadim, |
|
|
|
|
|
#7 |
REP Grafiği :
![]() |
ben en iyisi hesabi yine kapatayim yarin baska bir pc den baska bir email adresinden yeniden hesap acayim en iyisi bu
15 dolar veremem bir adres icin yarin sonucu yazarim. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Yönetici
REP Puanı : 1630
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bendede bir ara oldu dyndns.t..
aydı anllatığın sorun vardı ben kredi kartı geçtim fakat ekstreme yansımadı hiç.. ve akıbetinde 1 gün sonra hesabım açıldı fakat dediğim gibi ödeme hiç karta yansımadı buna istinaden forum bölümü ilave olarak yetkilendirilmiş oldum dediğiniz gibi benim hesap silinmedi hiç
********[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]*********[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]****** *********************** [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#9 |
REP Grafiği :
![]() |
ben bugun bir arkadasimin sanal kredi kartindan 1 yillik uye oldum 15 dolar verdim ne yapalim gitti 15 dolar neyse bundan sonra rahat ederiz bloklandi yok kapandi acildi derdi olmaz insallah .
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
REP Grafiği :
![]() |
5 dns açma hakkınız vardır 5 dns den sonrası ücretlidir. zaten dns açarken sitede 5 tane ücretsiz açacağımız yazıyor.
|
|
|
|
![]() |
| Reklam | ||||
|
| Paylaşmak Güzeldir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Etiket |
| dyndns.org, sorunu |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|
| Uyduhane.Com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız RoMeO email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI . |