![]() |
|
|
![]() |
|||||||
| Öneri, İstek, Eleştiri, Yardım / Your Suggestions Önerileriniz,İsteklerinizi,Eleştirileriniz ve Forum Hakkında Yardım İsteklerinizi Buradan Yapabilirsiniz |
|
||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Stil |
|
|
#1 |
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
REP Puanı : 15
REP Grafiği :
![]() |
arkadaşlar forum saatin i gmt 2 yaptım ancak mesaj saatim iki saat ileri örnek veriyorum diyelimki saat 12.00 de mesaj yazıyorum forumda saat 14.00 gösteriyor buna bir çare şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Bağışcı Süper Moderator
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
REP Puanı : 4725
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun bende de var yardımcı olucak bir arkadaş yokmu.?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Site Sahibi
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Meslek: Grafiker
REP Puanı : 21255
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Forum saat ayırlarında bilindigi gibi Türkiye yok arkadaslar.Sorun bundan kaynaklanıyor.Türkiye'nin saat dilimine en yakın ayarı GTM2 Kaliningrad South Africa bu ayarı etkinlestirdim eger olmazsa server sirketini ayarıp saati düzenlemesini söyleyecegim
![]() 5 dk geri çalışıyor
|
![]() |
| Reklam | ||||
|
| Paylaşmak Güzeldir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Etiket |
| ayarı, forum, saat |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|
| Uyduhane.Com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız RoMeO email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI . |