![]() |
|
|
![]() |
|||||||
| Öneri, İstek, Eleştiri, Yardım / Your Suggestions Önerileriniz,İsteklerinizi,Eleştirileriniz ve Forum Hakkında Yardım İsteklerinizi Buradan Yapabilirsiniz |
|
||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Stil |
|
|
#1 |
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
Merhaba
Sevgili yoneticilerim hic dikkatiniz cektimi bilmiyorum.Eger biliyorda bir sey yapmiyorsaniz hak yiyorsunuz demektir.Foruma ugras veren mesaj yazan herkesin hakkini yani.Mesele soyle; Su an forumda bulunanlarin nerdeyse yarisi anonim yani inlog olmadan forumda dolasiyor.Burasi yol gecen HANIMI boyle insanlar inlog olmadan forumu dolasiyorlar.Simdi siz belki diyeceksinizki onlar sadece okuyabiliyor ama yazamiyor.Bence hem forum guvenligi hem burada paylasimin artmasi adina login olmayanlarin foruma girisinin tamamen onlenmesi gerekir diye dusunuyorum.Bu benim fikrim.Iliginize sunulur. Saygi ve selamlarimla |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
REP Puanı : 11550
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
önerin için teşekkürler @kanka forum adminleri bu öneri için mutlaka gerekli açıklamayı yapacaklardır güzel forumlar
*[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ?* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] BURADA* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Her Hakkım Saklıdır ® | l | l l l l l | l l l | | l l | ²¹°¹³²²³°¹²°¹²³°¹²¹³
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
REP Puanı : 20
REP Grafiği :
![]() |
Bencede en güzeli bu şekilde olur. Üye olmayan girmesin kardeşim
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Site Sahibi
Meslek: Grafiker
REP Puanı : 21255
REP Grafiği :
Öneriniz icin tesekkürler...
Googlenin sitemizi indexlemesi icin böyle bir uygulama yapılmakta.Evet dediginiz gibi forum icerisini görebiliyorlar ama mesaj yazamıyorlar linkleri göremiyorlar.Böyle olması acıkcası işimize geliyor google her konu icerisindeki kelimeyi bile indexliyor buda hit kazanmamizi sagliyor
|
|
|
#5 | |||||||||||||||||||||||
![]() 7/24 CCcam
REP Puanı : 35
REP Grafiği :
![]() |
Saygılarımla:a042: |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
Bu isler birazda kullandiginiz forum yaziliminin size bu konuda ne secenekler sunduguna bagli.Ben googla da bazi kelimeleri aratip sunulan listeden bir linke tiklayinca girdigim forum beni once "register" bolumune yonlendiriyor.Ama bazi forumlardada sip diye konunun icine girebiliyorsunuz hic bir engelleme olmadan.Sadece ya sunulan linkleri goremiyorsunuz ya sunulan linkleri dahi gorup download edemiyorsunuz yada bazen hepsini yapma yetkiniz oluyor sadece cevap veremiyorsunuz.Dolayisiyla bu konuda adminin dahi yapabilcekleri kullanilan forum yaziliyla SINIRLI kaliyor cogunlukla.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
REP Puanı : 15
REP Grafiği :
![]() |
mantıklı bi fikir
artısı eksisi değerlendirilebilir |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Yönetici
Meslek: Unknow
REP Puanı : 418
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet haklısınız
|
|
|
|
#9 |
![]() Site Sahibi
Meslek: Grafiker
REP Puanı : 21255
REP Grafiği :
Kısa bir süreligine forum icerikleri kapatilmistir arkadaslar konunun icerigine kadar giris yapıyılor ama yazılar gözükmüyor.Yazıları göre bilmeleri icin üye olmayarı gerekiyor
![]()
|
|
|
#10 |
![]() Yönetici
REP Puanı : 1630
REP Grafiği :
evet arkadaşlar doğru topik açmışlar kolay gelsin
|
|
|
|
![]() |
| Reklam | ||||
|
| Paylaşmak Güzeldir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Etiket |
| dikkatine, forum, yoneticilerinin |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|
| Uyduhane.Com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız RoMeO email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI . |