![]() |
|
|
![]() |
|||||||
| Öneri, İstek, Eleştiri, Yardım / Your Suggestions Önerileriniz,İsteklerinizi,Eleştirileriniz ve Forum Hakkında Yardım İsteklerinizi Buradan Yapabilirsiniz |
|
||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Stil |
|
|
#1 |
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2009
Meslek: Memur
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
Merhabalar, foruma her giriş yaptığımda aşağıdaki mesaj ile karşılaşıyorum.
<--vBulletin Bilgilendirme Sistemi--> Your submission could not be processed because a security token was missing. Konu gencobox tarafından (11-17-2009 Saat 07:29 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Kayıt Tarihi: May 2007
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
bendede ayni sorun devam ediyor
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
REP Puanı : 30
REP Grafiği :
![]() |
bende bu sorunu yasiyorum neden acaba arkadaslar bilen varmi nasil cozeriz bu provlemi
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Kayıt Tarihi: May 2008
Meslek: Eğitim-Öğretim
REP Puanı : 140
REP Grafiği :
![]() ![]() |
Bağlantının aniden kopması sebebiyle bazı mesaj ve PM'leri iki defa göndermiş olabiliyoruz.Arkadaşlardan bu konuda anlayış bekliyoruz.
![]() |
|
|
|
![]() |
| Reklam | ||||
|
| Paylaşmak Güzeldir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Etiket |
| ana, foruma, gelmemesi, girişte, sayfanın |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|
| Uyduhane.Com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız RoMeO email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI . |