![]() |
|
|
![]() |
|||||||
| Öneri, İstek, Eleştiri, Yardım / Your Suggestions Önerileriniz,İsteklerinizi,Eleştirileriniz ve Forum Hakkında Yardım İsteklerinizi Buradan Yapabilirsiniz |
|
||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Stil |
|
|
#1 |
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
Merhaba
Foruma birkac gundur giremiyordum ve bugun girdigimde her taraf renksiz tatsiz tutsuz bir gorunumdeydi.Acaba sorun bendemi yoksa forumdami ? |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
REP Puanı : 60
REP Grafiği :
![]() |
ewet haklısın bakıma girdikten sonra forum beşiktaşlı olmuş renk kalmamış
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() ..Keskin Nişancı..
REP Grafiği :
![]() |
Ben de en son bakımdayken girmiştim.. Daha sonra bir baktım bu şekilde.. Yazı karakterleri falan da değişmiş.. Sanırım bu hali çift default
Forum fabrika ayarlarına dönmüş.. Yöneticiler bi açıklama yapar sanırım bu konuyla ilgili.. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
REP Puanı : 8680
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya keşke beşiktaşlı olsa oda kalmamış geri tuşu insanı sinir ediyor uydeuhane gtimiş başka forum gelmiş bu şimdiki durumu değil aylardır böyle arkaplanda çalışan arkadaşımız her kimse artık uğraşıyorsa lütfen buna bir çeki düzen verin bu benim şahsi fikrim değil bana gelen maillerden bıktım yurtdışı vu yurt içi sitenin bu durumundan rahatsız kasılma anasyafaya gelmek için adetta yalvarıyorsun teşekürler
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2008
REP Grafiği :
![]() |
eski hali daha iyiydi .İnşallah düzeltilir.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() 7/24 CCcam
REP Puanı : 35
REP Grafiği :
![]() |
Ya ben zaten beyaz körüyüm inanın siteye bakabilmek için monitörün ayarları yalan oldu walla
Come back old uyduhane please!!!! |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2008
REP Puanı : 25
REP Grafiği :
![]() |
Bu beyazlık hoş olmamış, gözleri yoruyor, hazırlayan arkadaşlara selamlar........
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
REP Puanı : 20
REP Grafiği :
![]() |
Sorunun geçicidir muhtemelen ama son aylarda ciddi anlamda Uyduhane db. ve diğer sorunları yaşamaktadır. Kaliteli olabilmek için böyle sorunların aşılması gerekmektedir.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() DREAM WORLD
REP Puanı : 76
REP Grafiği :
![]() |
forumun bu hali çok kötü olmuş... görsellik ve dizayn nerdeyse o kalite sayın yöneticiler... eski haline dönmesi mümkün ise eski hali bunun yanında harikaydı inanın tekrar eski halini istiyoruz... saygılar...
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Meslek: Bankacı
REP Puanı : 55
REP Grafiği :
![]() |
Sayın yöneticiler sitemizin bu halini düzeltmek için herhalde çalışıyorlardır
Saygılar |
|
|
|
![]() |
| Reklam | ||||
|
| Paylaşmak Güzeldir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Etiket |
| forumun, oldu, yuzune |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|
| Uyduhane.Com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız RoMeO email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI . |