![]() |
|
|
![]() |
|||||||
| CCcam Server Free Paylaşım Alanı CCcam Exchange Free |
|
||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Stil |
|
|
#1 |
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
Free Cccam Paylaşıma Davetlisiniz UYDUHANE.COM HAYDİ HEMEN KATIL !!!
Stabil ve 7/24 on line olmanız şartı ile cccam paylaşım yapılır.
Localli-localsiz tüm arkadaşlar davetlidir. Mesajlarınız en kısa zamanda gerekçesi ile birlikte cevaplanacaktır. Saygılar. Aktif c-line gönderiniz....:uh.40: |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
REP Puanı : 11550
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yönetici Notu: aynı bölümde açtığınız konunuz halen aktif o konunuza aktif olduğu mesajı ekleyin aynı bölümde 2 konu açılması kirliliğe sebep oluyor bu konubnuz aktif digerleri geri dönüşüme gönderilmiştir
*[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ?* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] BURADA* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Her Hakkım Saklıdır ® | l | l l l l l | l l l | | l l | ²¹°¹³²²³°¹²°¹²³°¹²¹³
Konu karantina82 tarafından (01-05-2010 Saat 10:33 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2008
REP Grafiği :
![]() |
slm üstad bana paylaşım yollarmısın suanda evde olmadıgım için cline yollayamıyorum cv bekliyorummm
|
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||||||||||||||||
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Meslek: Elektronik
REP Puanı : 90
REP Grafiği :
![]() |
pm yolluyorum |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2009
REP Puanı : 30
REP Grafiği :
![]() |
hayırlı paylaşımlar
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
REP Puanı : 100
REP Grafiği :
![]() ![]() |
merhaba ben barış.drenbox alıcım var.paylaşım yapabilirmiyiz.ama ben daha yeni oldugum için çogu şeyi bilmiyorum.şuan 2 kişiden alıyorum.yardımcı olursan sevinirim.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
REP Grafiği :
![]() |
slm bende dream 7000s var benide payalasima eklerseniz cok sevinirim bilgileri bekliyorum
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
REP Grafiği :
![]() |
selam bende paylasim yapmak istiyorum
Konu RoMeO tarafından (01-17-2010 Saat 12:51 AM ) değiştirilmiştir.. Sebep: mail adresi vermek yasak..!!! |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2008
REP Grafiği :
![]() |
usta bana verdigin server off görünüyor tekrar paylaşım verirmisin
saygılarrr |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() Debian Lenny
REP Puanı : 60
REP Grafiği :
![]() |
bende bu paylaşımdan faydalanmak isterdim. saygılar.
|
|
|
|
![]() |
| Reklam | ||||
|
| Paylaşmak Güzeldir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Etiket |
| cccam, davetlisiniz, free, haydİ, hemen, katil, paylaşıma, uyduhanecom |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|
| Uyduhane.Com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız RoMeO email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI . |