free paylaşım hakkında görüşlerim
free paylaşımdan lig tv izlemek için faydalanmak isteyen arkadaşlar,zamanlarının büyük bir kısmını pc lerinin başında harcıyorlar.gbox ayarlarında ve çeşitli programların kurulumu ve ayarlarıyla oynayıp rahat izleyebileceklerini sanıp kafa patlatıyorlar.bu işi iyi bilen ustalarıma lafım yok ama acemice bunun için uğraşan arkadaşlarıma benim tavsiyem,dt üyeliği.sebebi ise dt üyeliği bulunan kişiler size paylaşım vermedikten sonra izleyemezsiniz,ve hep onların buna izin vermesini beklersiniz,yani herşey onların elinde.izleyemediğiniz zamansa yok restart-yok yenile yapıp rahatça izleyemeyip sinir olursunuz.ya dt abonesi olacaksınız yada maç esnasında dt olan biryere gidip maçı izleyip evinizin yolunu tutacaksınız.pc nizde başka şeylerle uğraşacaksınız.ustalarım yanlış anlamasın beni ben sadece hiç masraf yapmadan para harcamadan bütün diledikleri kanalları gbox ta izleyebileceklerini zanneden arkadaşlarıma yazdım bende bunlara dahildim,ama kimse kimseye beleş bişeyler vermiyor (bilgi paylaşımı hariç).paranızı basıp dilediklerinizi öyle bulabilirsiniz.eğer geliriniz iyiyse ne ala ama geliriniz uygun deilse bu işler bizlere biraz ağır gelir.bedava size lig tv yi izleten varsa onlara minnet duyun ama vermeyenleride suçlayamazsınız.sınırsız internet,paylaşım yapılabilen uydu alıcısı,iyi bir linux bilgisi,ve en önemlisi ayırmak için zaman,yani herşey para bence basacan parayı,dilediğini yapacan eğer paran yoksa kimseye minnet etmicen.burada kısa zamandada olsa beğendiğim ve işyerimde öve öve bitiremediğim tek kişi pasha ustam.onun hiç bir bilgiyi saklamadığını ve karşısındaki kişiyi incitmeden verebildiği kadar bilgiyi verdiğini gördüm,bazı kişilerin ise çaktırmadan özellerden ticaret yapmaya çalıştığını gördüm.arkadaşlarımı uyarıyorum bilgi almak istiyorsanız sadece paşaya sorun o mutlaka size yardım edecektir başka arkadaşlarda var yardımcı olan ama bir kaç kişinin amacı sizin cebinizi yoklamak dikkatli olun.amacım kimseyi kırmak veya kızdırmak deil sadece arkadaşlarımla içimdekileri paylaştım.yarası olan gocunur.........