UyduHane International Forums UYDUHANE.COM VIP KAMPANYASI DEVAM EDIYOR  

Geri git   UyduHane International Forums > ..:: UYDUHANE CARDSHARE BÖLÜMÜ (KART PAYLAŞIMI) SERVERS ::.. > Cccam Exchange Servers - CCcam Servers > CCCam Server Hakkında Herşey

CCCam Server Hakkında Herşey CCcam Exchange (Local in NewCS)

CCcam Full Server

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
G-box ve CCcam beraber kullanimi icin yardim lutfen
Konudaki Cevap Sayısı
15
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler

Görüntülenme Sayısı
1062

Yeni Konu aç  Cevapla

Konu Araçları Stil
Alt 07-30-2008, 09:58 PM   #1
kanka
Avatarınız Yok.Avatar Yüklemek İçin Tıklayınız.
REP Puanı : 10
REP Grafiği : kanka Karizma Yolunda
Standart G-box ve CCcam beraber kullanimi icin yardim lutfen

Merhaba
Arkadaslar,kardesler yaa su gbox ve cc-cam ayni anda kullanma isini bir turlu rayina oturtamadim.Bilmek istedigim cc cam icinde gboxmu calisiyor yoksa gbox 2.1B icinde cc-cammi calisiyor ve bunun icin en uyumlu image ve yamalari nelerdir.Bana messengerda yada burada biraz aciklama yapacak bir arkadas varsa cok minnettar kalicam .Local kartim ve su an aktif gbox paylasimim var .gbox paylasimcilarimi kaybetmeden yada kusturmeden cc -cam da kullanmaya calisiyorum.Bu konuda tamamen acemi olmadigim icin yardimci olacak arkadas fazla ugrasmayacak benimle .sedece ikisini sorunsuz ayni anda calistiracak temel bilgilerimin ne kadar eksik oldugunu gormek icin ikisini ayni anda kullanan bir arkadasin biraz aciklamasina ihtiyacim var.Ister msn den ister buradan olsun.Hic fark etmez.Yardimci olacak arkadaslara simdiden cok tesekkur ediyorum.

Saygi ve selamlarimla
kanka isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-31-2008, 05:13 AM   #2
yergun_002

yergun_002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
REP Puanı : 8680
REP Grafiği : yergun_002 Ayakta Alkışlanacak Şahsiyetyergun_002 Ayakta Alkışlanacak Şahsiyetyergun_002 Ayakta Alkışlanacak Şahsiyetyergun_002 Ayakta Alkışlanacak Şahsiyetyergun_002 Ayakta Alkışlanacak Şahsiyetyergun_002 Ayakta Alkışlanacak Şahsiyetyergun_002 Ayakta Alkışlanacak Şahsiyetyergun_002 Ayakta Alkışlanacak Şahsiyetyergun_002 Ayakta Alkışlanacak Şahsiyetyergun_002 Ayakta Alkışlanacak Şahsiyetyergun_002 Ayakta Alkışlanacak Şahsiyet
Standart --->: G-box ve CCcam beraber kullanimi icin yardim lutfen

Alıntı:
kanka´isimli üyeden Alıntı
Merhaba
Arkadaslar,kardesler yaa su gbox ve cc-cam ayni anda kullanma isini bir turlu rayina oturtamadim.Bilmek istedigim cc cam icinde gboxmu calisiyor yoksa gbox 2.1B icinde cc-cammi calisiyor ve bunun icin en uyumlu image ve yamalari nelerdir.Bana messengerda yada burada biraz aciklama yapacak bir arkadas varsa cok minnettar kalicam .Local kartim ve su an aktif gbox paylasimim var .gbox paylasimcilarimi kaybetmeden yada kusturmeden cc -cam da kullanmaya calisiyorum.Bu konuda tamamen acemi olmadigim icin yardimci olacak arkadas fazla ugrasmayacak benimle .sedece ikisini sorunsuz ayni anda calistiracak temel bilgilerimin ne kadar eksik oldugunu gormek icin ikisini ayni anda kullanan bir arkadasin biraz aciklamasina ihtiyacim var.Ister msn den ister buradan olsun.Hic fark etmez.Yardimci olacak arkadaslara simdiden cok tesekkur ediyorum.

Saygi ve selamlarimla
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
yergun_002 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-09-2008, 12:24 PM   #3
kaymakamhakan
REP Puanı : 20
REP Grafiği : kaymakamhakan Karizma Yolunda

Alıntı:
Merhaba

Saygi ve selamlarimla
sevgili dostum senin kullandığın bu sistemi Gbox&CCcam ikisini bende kullandım önemli olan Gbox&CCcamin beraber calışmasını saglayacak olan scripttir sana sunu diyebilirim iki cam (Gbox ile CCcam)bir arada stabil yürümez tek cam kullanmanı tavsiye ederim yok ikisinide birlikde kullanmak istiyorum dersen illa
yürümesi için öncelikle 2 lokalin olması lazım tek lokal oldumu lokali hızından dolayı önce gbox okuyor cccame fırsat vermiyor bu şu demek cccam de sende ekli olan arkadaşların lokalini göremiyor ve dolayısıyla lokalin yokmuş gibi göründüğü içindirki de sizi silebilirler eger 2 kartınız varsa dedigim sekilde
kartokuyucu ile olan kartı CCcamde , slota takmış olduğunuz kartı da Gboxda okutabilirsiniz bunun için CCcam.cfg dosyası içersinde şu satırı yazmanız yeterlidir
SERIAL READER : /dev/tts/0
ama öncelikle rs232 kablo ile bir kart okuyucu cihazınızın comportuna takmanız gerekmekdedir ayrıca modeminizde cccam ve gbox için gerekli olan portları acmanız gerekir

NOT: Şu anda işdeyim eger dosyaları ben yapamadım derseiz akşam eve geldiğimde buradan uplaud da edebilirim saygılar

kaymakamhakan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-09-2008, 12:52 PM   #4
kanka

Merhaba
@kaymakamhakan

Cevabiniz icin tesekkur ederim.Bende dm7000s var.Yani iki kart slot mevcut.Dolayisiyla "kart okuyucu cihaz" diye tarif ettiginiz CI Modul gerekli degil sanirim.Sadece bu iki kart slotu gbox ve Cccama nasil teker teker yonlendirmem gerektigi ve hangi dosyalarda hangi degisikliklerin yapilmasi gerektigini yazarsaniz yeterli olacaktir sanirim.Deneme amacli birinden bir local kart bulup iki localin sistemde saglikli calistigini gordukten sonra simdiki local kartimdan bir tane daha siparis ederek gbox ve Cccam beraber kullanma halinda her iki tarafada local gitme imkanina ulasmis olurum umarim.Sizin musait zamaninizda gerekli dosya ve bilgiyi sunmanizi bekliyorum.

Saygi ve selamlarimla
Alt 10-09-2008, 04:05 PM   #5
kaymakamhakan
REP Puanı : 20
REP Grafiği : kaymakamhakan Karizma Yolunda

sevgili dostum gbox cfg dosyası içersinde F41, F42,F43,F44 satırları var kartını slottan ve comdan okuması için o satırların önünde bulunan # leri kaldırman lazım ayrıca cfg dosyasi içinde
sci0 ve sci1 satırları olacak onların önündede # varsa kaldıracaksınız kard readrer kullanmıyorsunuz onun için sadece sci0 ve sci1 satırlarından # leri kaldırmanız yeterlidir

GBOX İÇİN GBOX_CFG DOSYASINA EKLENECEK
Kod:
# Files, folders, devices
# folder/device comment
#
#F: { 01 } /var/tmp/pmt.tmp // pmt file
#F: { 02 } /var/tmp/emm.info // key update log file
#F: { 03 } /var/tmp/ecm.info // ecm info file
#F: { 04 } /var/tmp/atack.txt // atack info file
#F: { 11 } /var/keys // folder for config files
#F: { 12 } /var/tmp // folder for temporary file
#F: { 13 } /var/tmp // folder for keyfiles
#F: { 21 } /dev/dvb/adapter0/ca0 // ca device
#F: { 22 } /dev/dvb/adapter0/dvr0 // dvr device
#F: { 23 } /dev/dvb/adapter0/demux0 // demux device
#F: { 31 } /dev/dvb/adapter0/ca1 // second ca device to write cw's (recording)
F: { 41 } /dev/sci0 // STB04xxx slot1
F: { 42 } /dev/sci1 // STB04xxx slot1
#F: { 43 } /dev/tts/0 // rs232 com1
#F: { 44 } /dev/tts/1 // rs232 com2
CCCAM İÇİN CFG DOSYASINA EKLENECEK
Kod:
B: /dev/sci0 00
B: /dev/sci1 00
kard reader kullanmıyorsanız F43,F44 satırlarını ellemeyin kullanıyorsanız önündeki kareleri kaldırın
kaymakamhakan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-09-2008, 04:13 PM   #6
kanka

Bilgilendirme icin tesekkurler kardes.Aksama deneme yapicam.Kart okuyucudan kastinizin ne oldugundan tam olarak emin olamadim ama neticede kullanmiyacagim kesin.Umarim sorunsuz calisir.

Saygi ve selamlarimla
Alt 12-18-2008, 05:27 PM   #7
siemensme45
REP Grafiği : siemensme45 Karizma Yolunda
Standart Cevap: G-box ve CCcam beraber kullanimi icin yardim lutfen

Merhabalar herkese;

Ben skystar2 ile kart paylaşımı yapıyorum CCcam ve Cline paylaşanlar sağolsun;
Vmware(pardus)+Dvbdream
ama bir problemim var.. 3-4 kişiye bağlanıp onlardan kart alabilmeme ve karşı tarafı server olarak görmeme rağmen; benden onlara hiç kart gitmiyor. client kısmım sürekli boş görünüyor. yani anladığım kadarıyla ben onlara bağlanıyorum ancak onlar bana bağlanamıyor...

"Server listen port 12000" olarak görünüyor..
local (windows) ip adresim "192.168.2.50"

modemden 12000 portunu 192.168.2.50 için açtım....
dns adresi alıp karşı tarafa F: satırı ekleyerek eklemesi gereken C: satırını verdim..

ÖRN:
Benim eklediğim:
F: mrb mrb1 3 0 0 { 0:0:5 }

karşı tarafa ekle dediğim:
C: benimdns.tv 12000 mrb mrb1 no

pardusun IPsi de 192.168.239.128 olarak görünüyor...

nerede hata yapmış olabilirim bir fikri olan var mı ?

Çok teşekkürler...
siemensme45 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-27-2008, 08:34 PM   #8
bigdede
REP Puanı : 40
REP Grafiği : bigdede Karizma Yolunda

cccam ile gbox bir arada tv kartı için nasıl çalıştırabilriim
bigdede isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-06-2009, 12:10 PM   #9
unal27
Penguen
REP Puanı : 50
REP Grafiği : unal27 Karizma Yolunda

Alıntı:
Merhaba

Saygi ve selamlarimla

CCcam bir cok emu yu desteklemektedir gbox uda cccam içinde kulana bilirssiniz ama sadece kart alır kart gitmez gitsede karsı taraf buı kartları kulanamaz.

CCcam Gbox ayarları

CCcam.cfg içerisine gbox eklemek.

Örnek Satır

G: 12345678 sizin.gboxdnsadresi.com 2944 87654321 server.gbox.com 5555

Sizingbox şifreniz: 12345678
sizin gbox dynsadresiniz : sizin.gboxdnsadresi.com
sizin Gbox portunuz: 2944
gbox server şifresi: 87654321
gbox server adresi:
server.gbox.com
gboxserver portu: 5555

ornekte oldugu gibi ama sunu unutmayın cccama her eklenen gbox server
G: 12345678 sizin.gboxdnsadresi.com 2944

bu kısım sizi temsil ettiginden sabittir tabi sizin yine gbox server varmış gibi dlinenizi karsınında eklemsi gerek siz gbox degilde cccam da kulanacaksınız onunda kulanım sekli bu sekildedir

unal27 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-06-2009, 12:17 PM   #10
unal27
Penguen
REP Puanı : 50
REP Grafiği : unal27 Karizma Yolunda

Alıntı:
bigdede´isimli üyeden Alıntı
cccam ile gbox bir arada tv kartı için nasıl çalıştırabilriim
windows uzerinde ise and linux ve gbox windows surumu ile ve bunların plugins kulanarak cok rahat izlersin dvbpalyer her iki emuyu aynı anda oku***** donma ve sıkıntıları azda olsa gidere biliyor
unal27 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Reklam

Paylaşmak Güzeldir

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Etiket
beraber, cccam, gbox, için, kullanimi, lutfen, yardim
Konu Araçları
Stil