![]() |
|
|
|
#1 |
![]() Basbug´un Askeri
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
selam,
arkadaslar bende söyle bir ilginc problem var, dreambox 7020si söyle gboxumu yükledim. /usr/bin gbox chmod755 /usr/**** /usr/script gbox.sh chmod755 dreamboxu restart yapinca peerlerimi ptest skin üzeri online ve offline olanlari ve kac kart geliyor vs hepsini görebiliyorum, fakat sadece enigma restart yapinca gbox calisiyor kanallari aciyor, ama yukardaki kac peer online offline ve kac kart geldigini göremiyorum hepsi sifir oluyor bu sorun nerden kaynaklaniyor acaba yoksa ben ayarlarda yanlis birseymi yapiyorum gbox 2.25 yüklü bende? simdi original skin ekleyip tekrar denedim yani skin ile alakali degil.
|
|
|
|
#2 |
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
Gbox 2.25 cok problemli kardes kac peer var onuda yazmamissin eger peer coksa gbox225 patlama yapiyor. gbox2.1b kullanmani tavsiye ederim
|
|
|
#3 |
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
REP Puanı : 8680
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet fener usta doğru söyler gbox 2.25 iş değil
sen gbox 2.1b kullan sorun kalmaz istersen pm at sana gbox vereyim hiç sorun yaşamazsın ben cccam&gbox bir arada kullanıyorum reset attığımı hatırlamıyorum gbox için söylüyorum sadece cccam için bazen reset atiyorum [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
![]() |
| Reklam | ||||
|
| Paylaşmak Güzeldir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Etiket |
| enigma, gbox´da, görünüyor, offline, peerler, restart, yapinca |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|
| Uyduhane.Com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız RoMeO email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI . |