![]() |
|
|
![]() |
|||||||
| Gbox Server Free Paylaşım Alanı Gbox Exchange Free |
|
||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Stil |
|
|
#1 |
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
Some of my Channels
The Channels are Eutelsat 7° - Hotbird 13° and Turksat 42° JSC Sport +1 XP5 13° JSC Sport +2 XP5 13° JSC Sport +3 XP5 13° JSC Sport +4 XP5 13° ART Sport 1 13° ART Sport 2 13° ART Sport 3 13° ART Sport 4 13° ART Sport 5 13° ART Sport 6 13° SKY Sport Channels 13° Nova sport channels 13° Discovery 13° National Geographic 13° Animal Planet 13° *** View 724 13° *** View Climax 13° *** View DP 13° *** View Extreme 13° *** View Guy 13° *** View Extra 13° *** View Hardcore 13° *** View Hut 13° *** View Inter 13° *** View Plus 13° *** View TV 13° *** On TV Classic *** On TV Diamond *** On TV Silver *** On TV Gold *** On TV Cyristal Private Space 13° Playboy TV 13° Digitürk 7° - 42° D-Smart 42° * * * * * * * * * If you want to change your Dline or Cline send me PM. Please only send strong peer. Thanks a lot. Good Sharings. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
REP Grafiği :
![]() |
iyi paylaşımlar
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
REP Puanı : 15
REP Grafiği :
![]() |
iyi paylaşımlar
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() gretnev
REP Grafiği :
![]() |
selam dostum iyi peer larım var paylaşım ypabiliriz d line bekliyorum şimdilik pm atamıyorum
|
|
|
|
![]() |
| Reklam | ||||
|
| Paylaşmak Güzeldir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Etiket |
| exchange, gbox, server, strong |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|
| Uyduhane.Com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız RoMeO email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI . |