![]() |
|
|
|
#1 |
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2008
Meslek: formen
REP Puanı : 100
REP Grafiği :
![]() ![]() |
gbox yardım
arkadaşlar benim sorunlarım şunlar.ben ss2 de gbox2.1b(1024 kart patch)kullanıyorum.bu arlar çok sıklıkla gbox ta sinyal kötü uyarısı alıyorum ve paylaşılan yayınları dvbdream de izleyeniyorum.bunun sebebi nedir acaba bu sadece benlemi alakalı yoksa genel bir sorunmu bu merak ettim ve yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden yardım edenlere çok teşekkür ederim.
haa birde şu gbox2.1b(2048 kart patch) rar şifresini bana pm den verebilirmisiniz.:uh.10::uh.10::uh.10: |
|
|
|
|
|
#2 |
REP Grafiği :
![]() ![]() |
yardım edecek ve bilgisini paylaşacak arkadaşlar yokmu burada
|
|
|
|
|
|
#3 |
REP Grafiği :
![]() ![]() |
yaa arkadaşlar eğer saçma bişey soruyorsam özür dilerim ama bi yardım edin eğer olmayacak bişey soruyorsamda sorununuz halledilemez yazın bari kafayı yiyecem şimdi yaa sabahtan beri gbox ta signatüre bad uyarısı alıyorum ve gelen kartlarda yayınları izleyemiyorum bi el atacak usta yokmu bu işe.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Webmaster {Coder,Flasher}
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
Arkadaşım..
öncelikle.. Sinyal zayıf hatası sana gelen kartların zayıf olmasından kaynaklanıyor ya distancesi düşük yada kart paylaşıma verilen net zayıf.. İkinci hata ise.. şu gboxuında şişme var çok fazla kart veya peer.. Sarı ve offline olan peerlerini temizle kart sayını düşür.. hataların ortadan kalkacaktır.. 40 - 50 peer normal sınırın 60 peer olsun.. |
|
|
|
|
|
#5 |
REP Puanı : 25
REP Grafiği :
![]() |
Dostum birde modemin fişini çek, biraz bekle tekrar tak bunu Dreambox ada uygula kolay gelsin.
|
|
|
|
|
|
#6 |
REP Grafiği :
![]() ![]() |
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim,ama size ilginç bişey belirtmeyi uygun buldum en azından benim adıma ilginç.ne gboxta nede cwshare dosyamda hiçbir değişiklik yapmamama rağmen sabahtan beri ne donma oldu nede gbox sinyalim zayıfladı.zannedersem gelen kartları paylaştığım kişiler paylaşım sinyalinimi yükselttiler acaba.hayret bi durum keşke sürekli bu şekilde yayın alabilsem.orhsul kardeşim ben dreambox kullanmıyorum ilk mesajımda belirtmiştim.ss2 ile pc de izliyorum sanada yardımın için teşekkür ederim.eğer yine sorun yaşarsam bilgilerinize başvurcam.herşey için tekrar tekrar teşekkür ederim.bilgilerinize sağlık,kolay gelsin.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2009
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
arkadaşlar yalnışlıkla konu açtım
sonra da bu şekilde diğiştirdi kusura bakmayın silemeyi beceremedim bu şekilde kalsın bari Konu arthas tarafından (01-22-2009 Saat 01:11 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Meslek: Bankacı
REP Puanı : 55
REP Grafiği :
![]() |
Linkler görünmüyor
|
|
|
|
![]() |
| Reklam | ||||
|
| Paylaşmak Güzeldir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Etiket |
| gbox, yardım |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|
| Uyduhane.Com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız RoMeO email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI . |