![]() |
|
|
![]() |
|||||||
| Gbox Server Duyuru - Şikayet - Sohbet Alanı Gbox Chat |
|
||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Stil |
|
|
#1 |
![]() Banned
Meslek: club nokia servis
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
Gboxda ident ve ignore listesinin anlamları
ben burda ident ve ignoreyi anlatmaya çalışacağım ve önemini tabi bilen arkadaşlarda bilgilerini paylaşırsa çok daha güzewl olucak ################################################# ilk önce ident ele alalım ident demek bir providerin yani yayıncının ismidir mesela daha iyi anlamak için açıkca yazalım ident listenizde bu provideri ele alalım 05022610;0500 022610 TPS Canal+ (19E/13E) örnek 1 yayıncı kuruluşun açıklaması priverder ismi = TPS Canal+ (19E/13E bunun identi = 05022610 ident şu yönden çok önemli diyelim bu ident listenizde yoksa o providerden aldığınzı kartı göremesiniz ident listenizde bu ident yazılı değilse bu kartı almıyorsunuz ( öyle biliyorum ) alsanız bile kaç kart geldiğini veya fackemi [ sahtemi kart geliyor ] değilmi göremiyceğiz not : ileriki zamanlardasahte kart nasıl yayınlıyorlar onlarıda ele alabiliriz temel bitince bu ident listenin anlamı idi tabi sorular geldikce cevaplanacaktır ################################################ İGNORE LİSTESİ İGNORE İSE ÇOK ÖNEMLİ DİELİM ALMAK İSTEDİĞİNİZ KARTLAR TPS Canal+ (19E/13E) ama alamıyorsunuz bunun sebebi ignore listede ekli olmasından olabilir ignore saten adından belli bir şeyleri engelemek neden engelemek gerekiyor bazı kartların hiç olmaması mesela atıyorum facke ( sahte ) kart yayınlıyorlar bu aralar çoğaldı kart var gibi gözküyor ama kanları açmıyor buda sinir bozucu şey oluyor veya sağlam kartın gelmesini engeliyor eğer g line yapmıyorsak onun için mesela adam facke kart açmış mesela bu sağlam bi provider yani var olan priverder ismi = TPS Canal+ (19E/13E bunun identi = 05022610 ama mesela şöyle olsaydı priverder ismi = spt Canal+ (7w bunun identi = 05085649 yukardaki sahte sen bu sahteyi ignorene koymassan sana facke kart gelir ve mesela bu olayı fazla kullanan olunca gbox şişiyor ve sana bir sürü bu kartadan gelir boş boş hiç bi işe yaramıyor boşuna trafik oluşturyor veya diyelim bi ident var idi ama şimdi yok yani yayın kurluşu bu yayını durdurdu artık 13 dereceden yayın yapmıyor ama hala bu kart geliyor dimi ozaman ignoreye koymak lazım priverder ismi = TPS Canal+ (19E/13E bunun identi = 05022610 şimdilik bu kadar umarım açıklıyıcı oldu azcık acele ile yazdım umarım işimize yarar saygılar senkron24 |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Moderator
REP Puanı : 432
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilgi için tşk.ler arkadaşım
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2008
REP Puanı : 30
REP Grafiği :
![]() |
teşekürler
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
REP Grafiği :
![]() |
Bu konuya değindiğin için öncelikle teşekkürler.Ancak benim bir sorum var.Örneğin birinden iyi card alıyorum ancak yazdıklarından sonra baktım bu kişide oldukça fazla fake var bu kişiyi silersem mi daha iyi olur yoksa silmezsem mi?
|
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||||||||||||||||
![]() Banned
REP Grafiği :
![]() |
g line ile y line bence çok önemli saygılar senkron24 |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
REP Grafiği :
![]() |
Selam senkron24 kardeş.
Açıklamaların için teşekkürler. Bu çalışmanın sonunda sağlam bir ident ve ignore listesi bekliyoruz. kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||||
![]() Banned
REP Grafiği :
![]() |
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ama zaman zaman yanilerine bakmak laızm ama amerikanların bi sözü var çok doğruy ve mantıklı !! Don't change running system !! bu disbürümüz olmalı buna uymalı çünki yeni sistem herzaman sorun getirecektir sorun yoksa eskide kalmak hem mantıklı hemde zaman kayıbı olmıyacaktır ![]() saygılar senkron24 |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
REP Grafiği :
![]() |
çok teşekkürler bilgiler için
![]() |
|
|
|
![]() |
| Reklam | ||||
|
| Paylaşmak Güzeldir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Etiket |
| gboxda, ident, ignore |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|
| Uyduhane.Com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız RoMeO email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI . |