![]() |
|
|
![]() |
|||||||
| CCcam Server Duyuru - Şikayet - Sohbet Alanı CCcamd Chat |
|
||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Stil |
|
|
#1 |
![]() Kayıt Tarihi: May 2008
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
kisileri ögrenmek istiyenleri pm olarak verebilirim
Konu yorukoglu tarafından (08-23-2008 Saat 06:32 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() DREAM WORLD
REP Puanı : 76
REP Grafiği :
![]() |
sayın yorukoğlu arkadaşım habersizce nasıl eklenebilirki ancak dreamboxda güvenlik açığını ortaya çıkaracak portlar açık ise bu dediğiniz olay cereyan edebilir yoksa bilmiyorumda bayabir zor gibi habersiz eklemeler... saygılar...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Site Sahibi
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Meslek: serbes meslek
REP Puanı : 22325
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet ilk işiniz dreambox şifrelerinizi değiştirmek olsun ve sonradan tanımadığınız paylaşımları aradan silin.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bende 1 Lira Vardı. Sende 1 Lira vardı. Paraları değiştirdik, yine 1 liramız var. Bende 1 bilgi Sende 1 bilgi vardı. Bilgileri değiştirdik şimdi sende 2 bende 2 bilgi var. İşte Paylaşım Ruhu Budur....:uh.18: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
|
|
|
#4 |
REP Grafiği :
![]() |
Ilk hetapda acikca dns adreslerini vermek istemedim ama ben utanacagima gizlice ftp hack programiyla kirip kendilerini ekleyenler utansin.
Iste eklenen f ve c lineler: #F: monsherpc hasdelikanli 3 0 0 { 0:0:3 } #F: monsherdr hasdelikanli 3 0 0 { 0:0:3 } #F: adaskafa hasdelikanli 3 0 0 { 0:0:3 } #F: london hasdelikanli 3 0 0 { 0:0:3 } #C: monsher.mine.nu 12000 hasdelikanli monsherpc #C: monsher.mine.nu 20000 hasdelikanli monsherdr #C: adaskafa.ath.cx 12000 hasdelikanli adaskafa #C: ookarak.ath.cx 20000 hasdelikanli london Yok sagolsunlar yinede f almislarda clinede vermeyi unutmamislar.. |
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||||||||||||||||
REP Grafiği :
![]() |
Evet usta olay orda zaten vatandas tfp hack programi kullanarak kirmis sifreyi ve guzelce isini görmüs. Tabiki port aciktiki bu islemleri yapa bildi. Beni size isimleri verdim. Bu vatandaslar bu isi biliyorki sorun degil bunlar icin. Bugun tanidigim bir kisiye yapiliyorsa yarin banada aynisini yapar. Bilirisiniz böyle durumda ne kadar isi cikiyor. Benden söylemesi!!! |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
REP Puanı : 20
REP Grafiği :
![]() |
߀nce Port u kapatın gereksiz yere portları açmayın. Kimse kıramazda ßo$ada uğra$maz.
|
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||||
REP Grafiği :
![]() |
evet öyle yapmaktan baska sansimiz kalmadi. |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||||||||||||||||
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
REP Grafiği :
![]() |
Uzun lafin kisasi tum tedbirleri aldigi halde bilgileri ele gecirilebilen kisiler ne yapsin ? Saygi ve selamlarimla |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#9 |
REP Grafiği :
![]() |
Hirsizin hicmi sucu yok?Elbette usta disaridanda kontrol edebilmek icin 21 ve 23 ve 80 portlar acilir.Kapali durmasi elbette dogru.paylasim icin 12000 veya 12500... portlar yeterli. Baska port acmana gerek yok.Neyse uzun lafin kisasi simdi zaten butun onlemleri aldirdim arkadasa. Ya inan bukadar uzayacagini hic dusunmemisdim.Sadece ben sizle paylasmak istemistim. |
|
|
|
|
|
#10 | |||||||||||||||||||||||
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
REP Grafiği :
![]() |
|
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Reklam | ||||
|
| Paylaşmak Güzeldir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Etiket |
| adreslerine, baksin, bilmek, burda, dns, eklenen, habersizce, isteyenler, lineler |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|
| Uyduhane.Com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız RoMeO email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI . |