![]() |
|
|
![]() |
|||||||
| Forum Duyuruları / Forum Announcement Uyduhane.Com'da Yapılan Duyuruları, Yenilikleri Buradan Takip Edebilirsiniz |
|
||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Stil |
|
|
#1 |
![]() obam uyduhane
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
ŞEHİD cenazelerinde atılan sloganlarda neler var.Yazık neler yokki yok şu parti yok şu şahız ya bunlar acınacak halimiz, bizim ekmegimizi imralıda yiyen iti yaşattıgımız sürece daha çok şehid cenazeleri görecegiz.
CUMHURİYET- LAİKLİK elden gidiyor diye milyonları toplayan sivil toplum kuruluşları nerde!!! bu dahamı önemsiz bir konu ben söyliyem sizin için evet AMA bizim için TÜRK HALKI için öyle degil!!!!! siz halkın göhsünde yanan ateşi göremiyorsunuz.Sizi öyle toplanıp yıgınlarla meydanlara indiren güç şehidlerimiz için meydanlara neden indirmiyor. Bir şehid haberini izlerken kanal degiştiren elleriniz kırılsın!!!!! Meydanlarda laiklik elden gidiyor diye bagırıyordunuz neden şimdi şehidim gidiyor diye bagırmıyorsunuz. Hani şu medyanız basın kuruluşlarınız canlı yayına geçiyordu.neden ŞEHİDİM giderken canlı yayına geçmiyor. Sizin elimizden gidecek diye ülkeyi sarstıgınız ilkeleriniz bir şehidimden dahamı degerli!!!! tişörtlere-şapkalara-arabalarınıza-çocuklarınızın alnına yazdıklarınızın yerine şimdide apo itine idam&pkk terörüne son yazsanıza!!! Siz hani dünyanın en büyük halk örgütlenmesini başarmıştınız ben de şimdi sizden bu örgütlenmeyi şehidlerimiz ve neden şehid olduklarını göstermek için yapmanızı istiyorum.Bizide çagırın toplanalım bakalım!!!! evet bekliyoruz TÜRK halkı olarak sizin bu harekette hangi kapıda oldugunuzu görelim bakalım!!!! sizin sayenizde belki dünyanın önde gelen haber kanalları bu insan selini gösterirde bizim terörden neler çektigimizi görürler. AMA sanmam 80 milyonuda toplasak kimse haber yapmaz!!! neden sizce ben söylüyorum!!! TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU OLMAZ!!!! şehidime sadece benim vatandaşım aglar!!!!! saygılarımla PEHLİVAN
|
![]() |
| Reklam | ||||
|
| Paylaşmak Güzeldir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Etiket |
| bakalim, görelim, hadi |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|
| Uyduhane.Com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız RoMeO email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI . |