![]() |
|
|
![]() |
|||||||
| İslami Kürsü İslami haberler,islami sohbetler ve düşünceler. |
|
||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Stil |
|
|
#1 |
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
REP Puanı : 105
REP Grafiği :
![]() ![]() |
Halim Kötü,İşim Zor
HALİM KÖTÜ, İŞİM ZOR Seni, en az aşkla seven benim Sana en az salât, selam edenim. Riya ile ihlâs çizgisindeyim Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Şiirlerimi beğenmezdin sandım. Yunusu sevdim, Nabi’yi kiskandım. Bir Kuşluk Vakti:uh.18: rüyayla uyandım Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Motif olmuyor gönlümde ördüğüm, İlmeklerimin her biri kördüğüm. Rüyamı, hayalmi bilmem gördüğüm Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Ravzan’da zatına ezan şehadet Koparır içimde hep bir kıyamet Ezan ve Ravzan. Ah! Gelde sabır et Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Mescidine girmedim güle güle Saygısızlık yapmadım bile bile Konuşmadım hatta yüksek bir sesle Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Köpeksiz yolu Ravza’nın, Mekkenin- Ama bir başka değeri kedinin. Sokağını gör birde Türkiye’nın Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Modern çağın harbi tek ekonomi İşte ilim hadisinin önemi. İlimsiz geçirdik nice dönemi Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Gönlüm değil, yolum ayrı düşüyor Çiğerim yanıyor, dışım üşüyor. Sensiz her nefes derdi deşiyor Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah Bir Medineli Eyyubi Ensari. Evinde misafir etti resuli. Kim ağırlar Orhan muhaciri Halim kötü, işim zor Ya Resulullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah ORHAN AFACAN www gönüldamlasi.com |
|
|
|
![]() |
| Reklam | ||||
|
| Paylaşmak Güzeldir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Etiket |
| halim, kötü, İşim, zor |
| Konu Araçları | |
| Stil | |