![]() |
|
|
|
#1 |
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2009
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
HD Smartı baska uydu alıcısında izlemek???
"Arkadaslar biliyorsunuz DSMART ı baska uydu alıcısında izlemek mumkun olmuyor pek biraz cetrefilli bir yoldan gecmek gerek bunun için ama tabi DM gibi cihazlarda sonunda mumkun oluyor izlemek benim merak ettiğim HD SMART kartını mesela DM 800 HD cihazında calıstımak mumkun olurmu gerekli arac gereci kullanarak tabi. HD SMART kartını DM de kullanmanın normal DSMART kartını DMde kullanmaktan bi farkı var mı?"
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2009
REP Grafiği :
![]() |
Bence sistem ayni diğerinde geçerli olan sorunlar HD içinde ayni olacagını düşünüyorum fakat yeni bir image ve cccam çıkacagını duydum sanırım servis engellendi 3 için.Belki çözüm olabilir. Bende dm 800 almayı düşünüyorum tavsiye edermisin?
|
|
|
#3 |
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
REP Puanı : 8680
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben tavsiye etmem duyduğum kadarı ile bayağı sorunlu bir cihaz ama ileride ne olur bilinmez varsayalım ki yazılımsal sorunlar peki ısınması da yazılımla giderilecek değil
iyice araştırmadan alma derim. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2008
REP Grafiği :
![]() |
ben sahibiyim isinma sorunu 2. jenerasyon uretimlerde yok ben karadagdan almistim hatta isinma o kadar coktuki etherneti bozdu o derece ama adamlar urunumu yenisiyle degistirdiler icinde harddisk olmasina ragmen (ki harddiskde isiniyor) isi normal seviyelerde aslinda ic alani biraz daha genis tasarlanmis olsaymis hava dolasimi daha kolay olacakmis ici o kadar darki harddiski cok zor takiyorsunuz alacak arkadaslara tavsiyem harici harddisk taksinlar hem daha kolay takilir hem cok daha az isinir ama yinede icemi disami takacaksiniz takdir sizin simdi Turkiyede sayili hd kanal var ancak artacagi asikar bide yabanci uydulardan alinan hd kanallari dusunursek ileriye donuk iyi bir cihaz almis olursunuz haa yenisi cikar ucuzlar dersenizde yanilirsiniz ben aldigimda dm 8000 yok idi ama 830 TL ye almistim simdi fiyatlar 1500 TL yi gecti (haa bunda "Ulkemizi Teget gecen
" krizin etkiside yok degil zira euro uctu bununla paralel fiyatlarda uctu...)
Konu egemen_2006 tarafından (02-27-2009 Saat 10:16 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
![]() |
| Reklam | ||||
|
| Paylaşmak Güzeldir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Etiket |
| alıcısında, baska, izlemek???, smartı, uydu |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|
| Uyduhane.Com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız RoMeO email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI . |