![]() |
|
|
![]() |
|||||||
| Card Sharing (Kart Paylaşımı) Yapan Cihazlar Sadece kart paylaşımı içerikli konular işlenecek !! Genel sorunlar için cihazların kendi bölümleri kullanılacak !! |
|
||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Stil |
|
|
#1 |
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
hdbox 10000 e enigma 2 backup nasıl atılır onu anlatmaya calışıcam.
bize lazım ilk olarak usb flaş bellek.1 gb veya daha fazla olabilir.flas belleginiz var ama problemli altta rapid linkini verdigim program ile flaş belleginizi formatlayın benim kullandıgım en iyi formatlama programı flas bellekler icin. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ikinci olarak bize hazır backup ımızı usb bellegimize yazdırmak icin kullanacagımız program lazım. programın linkleride aşşgıda rapid de.programın ismi acronis true 11 progrmın boyutu 139 mb civarı. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] anlatımına gelince assagıda resimlerle anlattım.sizin burda encok DİKKAT edeceginiz nokta kurulumda her zaman flas belleginizi göstermeniz.yani resimleri iyice gözden gecirin. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben resimleri tek tek acılmasını beklemek istemiyorum bilgisayarıma indirmek istiyorum diyenlere.tüm resimler altta rapidde [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu arada size birde hazır bi buckap adresi verim.altta. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kurulum bittikten sonra yapacaklarınızı hdbox 10000 e2 nasıl kurdum anlatımında var.herkese kolay gelsin. bölümünü bulamadım bende konuyu buraya actım.yeri faklıysa mod arkadaslar tasırsa memnun olurum. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
ok my friend thankssssss
|
|
|
|
![]() |
| Reklam | ||||
|
| Paylaşmak Güzeldir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Etiket |
| 10000, atma, backup, hazır, hdbox |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|
| Uyduhane.Com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız RoMeO email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI . |