![]() |
|
|
![]() |
|||||||
| Öneri, İstek, Eleştiri, Yardım / Your Suggestions Önerileriniz,İsteklerinizi,Eleştirileriniz ve Forum Hakkında Yardım İsteklerinizi Buradan Yapabilirsiniz |
|
||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Stil |
|
|
#1 |
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2009
REP Puanı : 127
REP Grafiği :
![]() ![]() |
hepinize teşekkürler
bucher35,yilmaz02 ,yergun_002 ,abelen almanyadan ali kardeşime ali kardeşimin arkadaşı özhan kardeşime ve daha ismini yazamadığım üstatlarım sizlerin bize birşeyler öğretmek için zaman harcamanız ve paylaşım duygunuzdan dolayı hepinizi tek tek kutluyorum.
Çok güzel bir site ve içindeki insanlar gerçekten çok değerli güzel dostluklar kurdum sayenizde işallah daha güzel dostluklar kurarız hep birlikte.Söylenecek ve yazılacak o kadar çok şey varki bunları yazıya dökmek zor ama güzel insanların ve dostların paylaşım yeri olarak kalır ve aramızda oluşturduğumuz dostluklar uzun yıllar sürer işallah |
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||||||||||||||||
![]() Yönetici
REP Puanı : 1630
REP Grafiği :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
genel, istek ,öneri ve teşekkürlerinizi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]yazınız.. saygılar...
********[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]*********[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]****** *********************** [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Site Sahibi
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Meslek: Grafiker
REP Puanı : 21255
REP Grafiği :
Biz Teşekkür ederiz orkucuk
![]() Hep beraber nice dostluklara nice paylaşımlara ![]()
|
|
|
#4 |
REP Grafiği :
![]() ![]() |
konu yanlış yere açılmıştır bundan dolayı özür dilerim farkına varmadan yapılmış bir hatadır üstatlardan özür dilerim :(
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Site Sahibi
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Meslek: Grafiker
REP Puanı : 21255
REP Grafiği :
Estafurullah ustam olur böyle şeyler
![]()
|
|
|
#6 |
![]() Yönetici
REP Puanı : 1630
REP Grafiği :
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] uyduhane sizin gibi saygılı ve seviyeli arkadaşların sayesinde her geçen gün dahada iyi olacaktır ..teşekkürler
saygı ve selamlar kolay gelsin iyi forumlar
********[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]*********[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]****** *********************** [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#7 |
REP Grafiği :
![]() ![]() |
sağol üstadım o sizin saygınız
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
REP Puanı : 11550
REP Grafiği :
sizin gibi seviyeli ne konuştuğunu bilen güzel abilerimiz güzel kardeşlerimizle seviyeli nice güzel paylaşımlara hep birlikte
*[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ?* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] BURADA* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]* *[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Her Hakkım Saklıdır ® | l | l l l l l | l l l | | l l | ²¹°¹³²²³°¹²°¹²³°¹²¹³
|
|
|
|
|
|
#9 |
REP Grafiği :
![]() ![]() |
sağol üstadım mahçup ediyorsun beni o senin ve forumdaki güzel dostların güzellikleri.
|
|
|
|
|
|
#10 | |||||||||||||||||||||||
![]() Banned
REP Puanı : 10
REP Grafiği :
![]() |
|
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Reklam | ||||
|
| Paylaşmak Güzeldir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Etiket |
| hepinize, teşekkürler |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|
| Uyduhane.Com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız RoMeO email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI . |